free download 78 travel guides written by experts

Germanwings ofera mai multe destinatii de vacanta pasagerilor sai

Noi destinaţii de vacanţă pentru 2011: în lunile de vară, compania aeriană low-cost vine în întâmpinarea clienţilor cu noi destinaţii de vacanţă. Noile rute sunt disponibile cu plecare din Köln/Bonn, Stuttgart şi Hanovra.

Astfel, începând cu perioada Sărbătorilor de Paşte, Germanwings dă startul la rezervările pentru plecările din Köln/Bonn spre Mallorca, acestea fiind programate pe timpul lunilor de vară, în fiecare miercuri şi joi, de patru ori pe zi.

Cei indrăgostiţi de Austria vor avea la rândul lor motive de bucurie începând cu luna iulie. Astfel, pe lângă cele 5 legături deja aflate în program, se va mai adăuga un zbor pe ruta Köln – Salzburg. Din luna august o nouă rută Köln – Klagenfurt va fi şi ea introdusă in programul de zbor.

Lunile de vară vin cu alte destinaţii surpriză precum Croaţia: sfârşitul lunii iulie aduce în premieră o legătură în fiecare miercuri către Zadar. Între lunile iulie şi septembrie vor exista de asemenea zboruri de patru ori pe săptămână către oraşul Pula. Pentru destinaţiile italiene precum Pisa, compania low-cost va începe să opereze din luna mai zboruri de cinci ori pe săpămână.

Cei îndrăgostiţi de litoralul grecesc nu vor fi nici ei dezamăgiţi: din 25 iulie până pe 5 septembrie 2011 vor exista zboruri în fiecare luni şi miercuri către Salonic, iar de la sfârşitul lui iulie va exista o legatură spre Kavala, în fiecare luni. Clienţii Germanwings din Hanovra se mai pot bucura între 6 iulie şi 19 august de zboruri extra spre Malorca, programate în fiecare miercuri şi weekend.

Bucuresti, 24.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *