free download 78 travel guides written by experts

Germanwings da startul la rezervari pentru prima parte a planului de zbor pentru sezonul de iarna

Germanwings a început pregătirile pentru sezonul de iarnă: începând cu luna aprilie pe site-ul www.germanwings.com s-a dat undă verde la rezervări pentru destinațiile de călătorie incluse în planul de zbor 2012/2013, plan din care nu lipsesc ofertele avantajoase. Aeroporturile Köln/Bonn, Stuttgart și Dortmund au în actualul sezon și mai multe destinații. Orarul de zbor a fost de asemenea ajustat, iar frecvența zborurilor a fost sporită și pe alte rute.

Compania low-cost continuă să aibă zboruri și în sezonul de iarnă către cel de-al treilea oraș italian ca mărime, Napoli, precum și către cea de-a doua destinație majoră siciliană, Catania, cu plecare de la cea mai mare locație a sa, Köln/Bonn. Compania păstrează în plan și zborul introdus recent către London-Heathrow. Destinații precum orașul marocan Nador și capitala tunisiană, Tunis, vor fi și ele accesibile cu Germanwings în viitorul sezon de iarnă.

Planul de zbor pentru sezonul de iarnă 2012/2013 include în continuare zborurile recent introduse cu plecare din Stuttgart către Bilbao, Bremen, Bruxelles, London-Heathrow, Milano și Manchester. Oferta pentru sezonul de iarnă păstrează și zborurile către destinații însorite precum orașul sicilian Catania și Palma de Mallorca.

Pasagerii care optează pentru un zbor cu plecare din Dortmund beneficiază și ei de o ofertă de zbor către insula de vacanță Mallorca valabilă pe tot parcursul anului: Palma de Mallorca rămâne și în sezonul de iarnă 2012/2013 o destinație low-cost cu Germanwings.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *