free download 78 travel guides written by experts

George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu au facut echipa buna

cu ceilalti fermieri din Ferma Vedetelor

George Vintilă, Gina Pistol și Roxana Ionescu au fost primiți cu bucurie de ceilalți concurenți, orice mână în plus de ajutor fiind binevenită. Cel mai plăcut surprins de apariția celor trei în emisiune a fost Ionuț Iftimoaie, acesta fiind extrem de încântat de cât de priceput și dornic să lucreze este George Vintilă.

Ferma Vedetelor a fost urmărită în intervalul de difuzare 20:30 – 21:27 de aproximativ 1.6 milioane de români. În minutul de aur, de la 21:25, aproape 2.2 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 9.2 puncte de rating și 21.9% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 6.1 puncte de rating și 14.7% share.

George a demonstrat încă din prima zi că poate fi un fermier de bază! „Să fie cu noroc! Bine ai venit în grajd!”, i-a spus Ionuț când l-a văzut mulgând vaca. Extrem de hotărât, aceasta a pus mâna pe unelte pentru a construi o cameră de baie, un element obișnuit pentru viața cotidiană, dar unul de lux la Ferma Vedetelor.

În tot acest timp, Vica s-a apucat de un antrenament intens de fitness! Cărămidă cu cărămidă, a mutat preț de câțiva pași materialele de construcții. Totul sub ochii amuzați ai băieților, care nu au scăpat nicio mișcare a exercițiului de stretching.

Din emisiunea de aseară nu au lipsit momentele de relaxare sau cele de olărit. Nea Rață i-a vizitat și ieri pe cei mai harnici fermieri din țară! Gina l-a întâmpinat cu voie bună și i-a spus: „Am o mamaie care te simpatizează. Te-aș lua de bunic!”. Cu răbdare, acesta i-a arătat și explicat Roxanei cum să sape eficient grădina. Pe lângă construcția viitoarei camere de baie, George a fost implicat și în lecția de olărit. Totodată, Nea Rață le-a propus un schimb fermierilor: diferite beneficii în schimbul unor vase proaspăt ieșite din mâinile harnice ale acestora.

Iulia i-a vizitat și în seara precedentă pe fermieri. Din sala de ședințe din bucătărie, nu au lipsit glumele și voia bună. Roxana Ionescu a fost plăcut surprinsă de ziua ei care a fost sărbătorită cu o plăcintă mare pentru toți fermierii. Zâmbetele au mai dispărut în momentul în care au fost puși să aleagă dueliștii săptămânii. Primul duelist al săptămânii a fost ales Dima, aflat în premieră în această postură. Fermierul săptămânii, Augustin, a avut ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește alegerea acestuia: „Vica mai stai săptămâna asta. Într-adevăr o să îl aleg pe Dima și el a avut șansa să aleagă și a ratat-o, de aceea a ajuns la duel!".

O altă premieră în fermă este și faptul că al doilea duelist se știe deja, fără să mai fie nevoie de votul fermierilor și nominalizările lor. Ionuț va intra sâmbătă la duel cu Dima, ceilalți având imunitate.

Astfel, se prevede un duel de excepție, între două personaje puternice și determinate, care vor lupta în ring pentru un loc în fermă.

În ediția din această seară, de la 20:30, fermierii vor primi vizita lui Cătălin Măruță, care le va aduce o misiune specială, ce va fi îndeplinită cu entuziasm și multă căldură de către fermieri.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 23.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *