Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

George Sandu – o alegere inspirata

Sa va povestesc o intamplare reala, din viata mea. Ca orice om, care a decis sa se casatoreasca, am inceput sa adun informatii despre ce implica o nunta, am inceput sad au telefoane la restaurante, firme de evenimente, fotografi – orice lucru marunt care tine de acest eveniment nu a scapat ochiului meu vigilent si nici asteptarilor mele.

wedding

Fiind o persoana capricioasa din fire, nu m-am multumit cu orice, am cautat ce este mai bun! Asa am dar peste site-ul lui George Sandu, fotograf profesionist de nunta care isi ia meseria foarte in serios, si o practica doar cu multa pasiune si dedicare.

L-am contactat si am convenit asupra unui pachet foto video nunta, care sa se incadreze si in bugetul de care dispuneam. Comunicarea a fost esentiala si chiar a prins bine, deoarece in acest fel a reusit sa realizeze cele mai reusite fotografii, pe care le-am vazut vreodata!

Nunta a fost spectaculoasa, mai ales ca sedintele foto au decurs atat de natural, incat nici nu am simtit vreo urma de emotie sau de crispare – am fost eu, asa cum sunt in fiecare zi (iar dupa terminarea evenimentului, George imi propusese deja si un pachet foto video botez, ca sa fie treaba treaba).

Acum, dupa ceva timp de la nunta, am ajuns la concluzia ca George Sandu a fost o alegere inspirata, mai ales ca nu mai auzisem de el, nu stiam ce servicii ofera si la ce preturi. Dar, in final, ma bucur ca am apelat la el, deoarece fotografiile sunt extrem de clare si chiar au captat emotia de pe chipurile noastre.

Din acea zi, el este recomandarea mea, peste tot pe unde ma duc. Pur si simplu este un om despre care nu ai cum sa nu vorbesti, deoarece este genul cu care simti ca legi si o prietenie, in cadrul sedintelor foto pe care le face.

Asadar, puteti sa ii consultati si portofoliul online, sa vedeti si sedintele foto care sunt acolo, ca s ava convingeti de profesionalismul acestuia. Cuvintele nu sunt in masura sa descrie ceea ce fotografiile lui reusesc sa surprinda – sunt poze de-a dreptul speciale!

Articol de Marius S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *