Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O afacere de succes

Lucrand in domeniul transporturilor, multi ani la rand, am decis ca este momentul sa imi deschid propria afacere cu camioane.

In ziua de azi, firmele de transport marfa castiga foarte bine. Chiar daca investitia este putin mai mare la inceput, pe termen lung acesta investitie va aduce castiguri foarte bune.

scania pixabay

sursa foto

Cand a trebuit sa cumpar camioane pentru firma mea, am ales sa cumpar camioane Scania. Acest producator auto de camioane este cunoscut in toata Europa pentru eficienta masinariilor pe care le fabrica.

Camioanele Scania sunt, de asemenea, cele mai ravnite de catre soferi, deoarece acestea ofera toate conditiile unei garsoniere. Cabina unui camion Scania ofera soferului 2 paturi suprapuse, aer conditionat, frigider de bord chiar si pilot automat pentru a face condusul cat mai placut la drum lung.

Scania este un producator de camioane ce ofera calitate foarte buna pentru masinariile fabricate de brand-ul lor si acestea nu vor necesita reparatii frecvente. Daca camionul este intretinut cum trebuie, acesta va necesita doar schimburile periodice pentru a functiona ca nou.

Cel mai bun site pentru a descoperi cele mai avantajoase oferte pentru camioane Scania, este camioane.scania.ro, un site ce ofera firmelor de transport camioane de vanzare, de orice marime, la preturi foarte avantajoase. Camioanele puse la vanzare pe site-ul camioane.scania.ro sunt la mana doua, insa acestea se prezinta intr-o stare foarte buna, avand si kilometri putini la bord.

Ultima achizitie pe care am facut-o de pe site-ul camioane.scania.ro a fost un cap tractor Scania V8 R500 LA4x2MLB. Acest model este foarte eficient pentru transporturile mari, deoarece detine un motor de 16L avand 500 CP. Din punct de vedere estetic, este o placere sa te uiti la el, iar interiorul arata la fel de bine ca o mini garsoniera.

Recomand site-ul camioane.scanaia.ro pentru a cumpara cele mai bune camioane, la super preturi.

Articol de Arian M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *