metalshow

GENESYS SYSTEMS devine Microsoft Solution Provider

pentru solutiille Microsoft Dynamics CRM si Microsoft Dynamics AX

Compania GENESYS SYSTEMS, Microsoft GOLD Certified Partner, anunţă obţinerea certificării Microsoft Solution Provider pentru soluţiile de business Microsoft Dynamics CRM şi Microsoft Dynamics AX. În timpul celor peste 13 ani de colaborare cu Microsoft, compania GENESYS SYSTEMS a dovedit că este unul dintre cei mai experimentaţi parteneri din România, oferind soluţii şi servicii profesionale adaptate specificului fiecărei organizaţii. Competenţele Microsoft Solution Provider obţinute recent de GENESYS SYSTEMS şi experienţa echipei în implementarea de soluţii IT&C, în companii din domenii ca: financiar-bancar, telecomunicaţii, media, servicii, industrie, utilităţi, pharma, conferă GENESYS SYSTEMS statutul de partener care poate răspunde celor mai variate cerinţe ale companiilor medii şi mari care au nevoie de soluţii de business bazate pe platforma Microsoft.

Microsoft Dynamics CRM 4.0 este o soluţie CRM completă, care oferă profesioniştilor din vânzări şi relaţii cu clienţii toate instrumentele necesare pentru a crea şi menţine o imagine clară asupra clienţilor, de la primul contact până la efectuarea tranzacţiei şi serviciile post vânzare.
Cu module pentru Vânzări, Marketing şi Relaţiii cu Clienţii, Microsoft Dynamics CRM oferă o soluţie rapidă, flexibilă şi eficientă, care aduce îmbunătăţiri semnificative, cuantificabile, ale activităţii oricărei organizaţii, asigurând menţinerea unor relaţii strânse cu clienţii şi obţinerea unui nivel superior de profitabilitate.

Microsoft Dynamics AX (fostul Microsoft Axapta) este o soluţie ERP destinată companiilor medii şi mari, pentru automatizarea şi fluidizarea proceselor financiare, contabile, a relaţiilor cu clienţii, a resurselor umane şi a managementului lanţului de furnizori. Microsoft Dynamics AX poate să crească productivitatea angajaților, să ajute organizaţia să se adapteze la schimbări şi să optimizeze conectarea cu filialele globale, cu clienţii şi cu partenerii de business. Soluţia se integrează în mod natural cu produsele Microsoft, astfel încât baza de cunoştinţe tehnologice care este deja utilizată să poată fi pusă în continuare în practică.

GENESYS SYSTEMS implementează soluţiile Microsoft Dynamics CRM şi Microsoft Dynamics AX prin intermediul echipelor de specialişti certificaţi, cu o bogată experienţă în proiecte complexe, realizate la nivel naţional sau regional, pentru companii din diverse verticale: financiar-bancar, telecom, servicii, media, utilităţi etc.

„Beneficiile obţinute ca urmare a recentelor certificări Microsoft Solution Provider şi susţinerea din partea Microsoft pe care o implică acest parteneriat se adaugă la suita de abilităţi tehnice şi de business, care garantează faptul că echipa GENESYS SYSTEMS poate oferi suport total clientilor şi potenţialilor clienti care doresc să implementeze o soluţie de business bazată pe tehnologie Microsoft”, a declarat Sorin Baltag, CEO, GENESYS SYSTEMS.

Bucuresti, 13.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *