free download 78 travel guides written by experts

GENESYS DISTRIBUTIE anunta lansarea noii game de UPS-uri Powerware 5130

– o solutie optima pentru sistemele IT si telecomunicatii

GENESYS DISTRIBUŢIE adaugă în oferta de produse Powerware existentă o nouă gamă de UPS-uri special proiectată pentru sistemele IT şi telecomunicaţii.

UPS-urile 5130 sunt disponibile în gama de puteri 1250 VA – 3000 VA şi sunt special concepute pentru protecţia serverelor, routerelor, switchurilor, staţiilor de lucru precum şi a echipamentelor pentru reţele wireless EDGE/3G/WiMAX şi telecomunicaţii.

Gama 5130 este de topologie line-interactive şi face parte din seria 5 de UPS-uri Powerware asigurând protecţie împotriva a 5 din cele 9 probleme tipice de alimentare (căderi de tensiune, scăderea sau creşterea de scurtă durată a tensiunii, tensiune subnominală şi tensiune supranominală).

UPS-ul Powerware 5130 are un design versatil şi este unul dintre cele mai flexibile modele de pe piaţă, oferind cel mai bun raport preţ/performanţă. UPS-ul 5130 este disponibil atât în varianta tower cât şi rackmount având pentru toată gama de puteri o înălţime de 2U cu tot cu baterii interne. În aceste condiţii densitatea de putere pe unitatea de rack ocupată este foarte mare, ceea ce duce la o disponibilitate extinsă pentru a monta mai multe echipamente în rack-ul respectiv. Modelul 5130 de 3000VA este disponibil şi în varianta slim, pentru a putea fi instalat în rack-urile cu adâncimea de 600 mm, el ocupând în această variantă doar 3 U.

“Familia 5130 oferă caracteristici pe care le poţi regăsi în mod normal la sistemele mai costisitoare”, afirmă Herve Tardy, Vicepreşedinte şi Director General al diviziei Distributed Power Quality Business Unit de la Eaton. “Consumatorii vor aprecia funcţionalităţile complexe care includ funcţia de segmentare a consumatorilor, factor de putere pe ieşire de 0.9, opţiuni multiple de conectivitate şi densitate mare de putere, toate acestea la un preţ avantajos. Modelul 5130 este unul dintre cele mai sofisticate UPS-uri line-interactive de pe piaţă.”

Pentru aplicaţii care necesită un runtime mai mare, pot fi adăugate până la 4 cabinete externe de baterii, asigurând astfel un timp de autonomie de până la cateva ore – element important mai ales în domeniul telecomunicaţiilor, sistemelor de Voce peste Protocol de Internet (VoIP) şi a sistemelor de sănătate. În plus, bateriile sunt hot-swappable ceea ce permite înlocuirea facilă a acestora, fără deconectarea consumatorilor şi fără a fi nevoie de scoaterea UPS-ului din rack. Având un factor de putere pe ieşire de 0.9, gama Powerware 5130 oferă un plus de putere activă într-un spaţiu restrâns pentru a susţine mai multe echipamente IT decât UPS-urile din aceeaşi clasă.

Caracteristicile adiţionale ale gamei de UPS-uri Powerware 5130 includ:
– card opţional Web/SNMP care permite integrarea UPS-ului în sistemul de management al reţelei;
– software de management inclus pentru o monitorizare preventivă şi o bună funcţionare a sistemelor în situaţiile critice;
– 2 porturi integrate (USB, RS-232) şi X-slot pentru a permite adăugarea de carduri opţionale de conectivitate (SNMP, Modbus, card cu relee);
– funcţia de segmentare a consumatorilor, care determină creşterea timpului de autonomie pentru consumatorii critici;
– accesorii incluse (kit-ul de instalare în rack, suport piedestal pentru poziţionare tower).

Bucuresti, 26.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *