free download 78 travel guides written by experts

Noua pozitionare

Jack Trout, Steve Rivkin
Editura Brandbuilders

Subintitulata Cele mai noi informatii despre strategia de business numarul unu din lume, aparitia editurii Brandbuilders ii apartine cunoscutului Jack Trout care acum a schimbat partenerul de lucrare cu Steve Rivkin. O carte cu numeroase exemple si studii ce caz, cu argumentari – dar si cu prezentari ale elementelor, faptelor si datele/studiile care au stat la baza noii pozitionari. Autorii evidentiaza necesitatea repozitionarii, adaptarea la schimbarile survenite in anii de zile scursi de la editia I – Pozitionarea.

Celor carora le place stilul lui Trout evident ca lucrarea le va deveni curand familiara. Celor ce au auzit de autori si doresc sa le cunoasca argumentele si sa afle caracteristicile noii pozitionari – lucrarea le va fi utila. Tinerii aflati la inceput de cariera pot gasi elemente de interes in aceasta lucrare. Specialistii pot afla niste exemple din alte tari.

O carte in stil american, in cel obisnuit a lui Jack Trout – o carte despre pozitionare si noua pozitionare, pentru succes in zilele noastre.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *