free download 78 travel guides written by experts

Generali Fonduri de Pensii a primit Premiul de Excelenta la Gala Premiilor Pietei Pensiilor Private

Compania Generali Fonduri de Pensii a fost recompensata cu Premiul de Excelenta pentru cea mai buna performanta pe Pilonul II, din randul fondurilor de talie medie, in cadrul editiei 2009 a Galei Premiilor Pietei Pensiilor Private, acordate de Revista PRIMM – Asigurari&Pensii. Anul trecut, Fondul “Aripi” a obtinut un randament de 5,78%, care se traduce printr-o eficienta financiara mai mare decat inflatia anului 2008.

“Este o deosebita onoare pentru echipa noastra sa primeasca acest premiu, care inseamna o re-confirmare a rezultatelor foarte bune obtinute pe Pilonul II: o cota de piata de 10% si situarea in topul primilor trei administratori. Ne dorim rezultate similare si pentru Pilonul III de pensii facultative. Este un segment foarte atractiv pentru noi si credem ca va avea o evolutie foarte interesanta pentru viitor”, a declarat Ioan Vreme, Director General Generali Fonduri de Pensii.

Gala Premiilor Pietei de Pensii Private a avut loc in data de 31 martie, a fost organizata la Hotelul Athenee Palace Hilton si a reunit institutiile si personalitatile care au contribuit in mod special la dezvoltarea pietei, la educarea publicului si la popularizarea pensiilor private.

"Intr-un an in care fondurile de pensii romanesti au reusit sa realizeze cele mai bune performante din toata regiunea, este important sa onoram eforturile depuse si rezultatele obtinute", a declarat Sergiu Costache, Presedinte Media XPRIMM.

Bucuresti, 02.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *