free download 78 travel guides written by experts

GEFCO devine partener logistic pentru compania braziliana Alpargatas

GEFCO a dezvoltat o soluţie personalizată pentru Alpargatas, o companie braziliană care produce sandale şi a creat celebra marca Havaianas.

Alpargatas a încheiat un contract cu GEFCO pentru gestionarea transporturilor maritime către Europa şi Orientul Mijlociu. Conform contractului, GEFCO se va ocupa de toate operaţiunile vamale.

O soluţie personalizată pentru a susţine expansiunea internaţională a companiei Alpargatas

Fiind parteneri încă din aprilie 2011, Alpargatas şi GEFCO au analizat împreună care este cea mai potrivită soluţie  de servicii vamale pentru client, în urma deciziei sale de a-şi muta depozitul în regiunea Marsilia (Franţa).

Faimoasele sandale (numite „chinelos” în portugheză) sunt fabricate în Campina Grande, între localităţile Natal şi Recife şi apoi transportate de GEFCO Brazilia. Incepând din august 2011, GEFCO Brazilia a gestionat toate transporturile maritime ale celebrelor Havaianas, în special din Brazilia către portul Marsilia dar şi către alte porturi din Europa şi Orientul Mijlociu. Filialele GEFCO se ocupă de toate formalităţile vamale de intrare în porturile europene.

Soluții personalizate pentru afaceri mai competitive

GEFCO, în strânsă colaborare cu Alpargatas, a dezvoltat o soluţie personalizată în domeniul vamal începând din faza de proiectare. Ekaterini Kranioti, Market Line Manager pentru Industrie, a explicat: “Înainte de primele transporturi din luna august, echipele GEFCO din Brazilia şi Franţa au lucrat ca parteneri pentru a proiecta cea mai bună soluţie, cu scopul de a oferi un serviciu complet clientului lor".

"Pe lângă organizarea de transporturi maritime care este un domeniu de referinţă recunoscut al grupului GEFCO, expertiza specifică şi valoarea adăugată de GEFCO pentru aceste operaţiuni se vor reflecta în soluţiile vamale şi reprezentarea fiscală. GEFCO este interfaţa unică pentru toate formalităţile, ceea ce permite companiei Alpargatas să se concentreze asupra activităţii sale de bază. Acesta este modul în care GEFCO creează valoare pentru clienţii săi", adaugă Ekaterini.

Expertiză recunoscută

Specializată pe fluxuri intercontinentale, GEFCO ajută companiile să se dezvolte la nivel internaţional prin gestionarea formalităţilor administrative şi a cerinţelor legislative complexe, care se modifică semnificativ de-a lungul timpului şi variază de la ţară la ţară.

Comisionar vamal autorizat încă din 1970, GEFCO ia în considerare cerinţele specifice ale clienţilor săi, asigurându-le conformitatea cu procedurile vamale, operaţiunile de TVA şi declaraţiile Intrastat (privind comerţul cu bunuri în cadrul UE). De asemenea, acesta oferă un serviciu personalizat de actualizare a reglementărilor.

GEFCO are statut de Operator Economic Autorizat (AEO) și demonstrează în mod constant capacitatea de a oferi servicii vamale şi reprezentare fiscală, de înaltă calitate şi sigure, pentru toţi clienţii săi internaţionali.

Courbevoie / Bucuresti, 13.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *