Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Geeks Together – comunitatea pasionatilor de tehnologie din Romania

Maguay, companie ce activează pe piaţa din România ca producător de sisteme de calcul, integrator de sistem şi dezvoltator software, lansează portalul www.geekstogether.ro, dedicat pasionaților de tehnologie din România.

Prin Geeks Together, Maguay îşi doreşte să creeze o comunitate relevantă și exclusivă a pasionaților de soluții IT. Astfel, membrii comunității au acces la informaţii din domeniu, pot adresa direct întrebări specialiştilor Maguay, precum şi partenerilor noştri, Intel România şi Kingston.  Comunitatea este susţinută prin acest portal, dar şi prin întâlniri periodice în offline între membrii comunităţii.

Până în acest moment, au avut loc două întâlniri Geeks Together, în noiembrie 2011 și martie 2012, iar seria evenimentelor va continua. Participanții, elevi, studenți, pasionați și specialiști cu o experiență bogată în domeniu IT, au ocazia de a discuta cu echipa noastră pe subiecte prestabilite și pot testa în exclusivitate produsele noastre.

„Pentru că ne dorim să susținem performanța și să încurajăm pasionații de IT din România, am găsit oportun să dezvoltăm această platformă de educație nonformală. Vizăm oameni nonconformiști, curioși, ce au o personalitate puternică și care apreciază tehnologia pură și mai puțin etichetele”, Andreea Paraschiv, Marketing Specialist Maguay.

Comunitatea „Geeks Together” își propune să fie o platformă de comunicare și knowledge-exchange. Membrii comunității au acces în premieră la informații despre produsele marca Maguay (laptop-urile din gama MyWay, sistemele de gaming GamePower și sistemele All-In-One) și despre tehnologiile pe care acestea le înglobează. Sunt așteptate cu interes observații critice din partea membrilor.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *