free download 78 travel guides written by experts

GECAD ePayment lanseaza ARMS la CeBIT

Astăzi, 5 martie 2008, în cadrul Târgului Internaţional CeBIT,  GECAD ePayment lansează o nouă versiune a soluţiei Avangate Reseller Management System (ARMS), un instrument de management al canalului de distribuţie, dezvoltat special pentru industria software.

Lansată în 2005, Avangate este o platformă integrată de comerţ electronic dedicată producătorilor de software şi furnizorilor de conţinut digital şi servicii online. În cadrul Târgului Internaţional CeBIT, GECAD ePayment lansează un nou pachet de servicii care se adresează  nevoilor specifice ale unui producător sau distribuitor de software care doreşte să îşi eficientizeze şi să îşi dezvolte canalele de distribuţie naţionale şi internaţionale.
„Una dintre preocupările noastre constante este de a răspunde şi chiar de a anticipa cerinţele specifice unei industrii dinamice, aşa cum este cea de software. Am ales CeBIT ca moment şi loc al lansării pentru că este unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa şi ocazia perfectă pentru a introduce producătorilor de software o nouă soluţie din portofoliul Avangate, ARMS”, declară Laurenţiu Ghenciu, Director Vânzări GECAD ePayment.

ARMS este o soluţie integrată de management al reţelei de distribuţie care le permite producătorilor să păstreze un control mai bun şi o viziune mereu corectă atât asupra întregii reţele, cât şi la nivelul fiecărui partener în parte.

Modulul de raportare al ARMS asigură acces rapid la toate informaţiile legate de vânzările, plăţile sau comenzile unui distribuitor, inclusiv facturi neplătite sau depăşirea limitei de credit, precum si la prevederile legale asociate fiecarui contract in parte. Astfel, un channel manager poate obţine imediat rapoarte complete şi complexe, în funcţie de responsabili de cont, produse şi categorii de produse, perioade de timp, locaţie, utilizatori finali.

Soluţia este utilă îndeosebi producătorilor cu un volum mare de comenzi, deoarece le permite să gestioneze comenzile şi să genereze facturi în mod automat ceea ce le asigură un management rapid al reţelei de distribuţie. Printr-o interfaţă uşor de utilizat, aceştia pot stabili rapid limite de credit şi baremuri de profit pentru fiecare distribuitor şi pot autoriza acceptarea pe loc a comenzilor şi generarea automată a codurilor de licenţă.

„În dezvoltarea soluţiei ARMS ne-am bazat pe trei nevoi fundamentale ale producătorului de software: nevoia de control asupra afacerii, mai ales atunci când aceasta ia amploare, nevoia de a gestiona uşor, în timp real, o reţea largă de distribuţie, în special când soluţiile software sunt vândute la nivel internaţional şi importanţa facilităţilor pe care un producător ar trebui să le acorde distribuitorilor pentru ca aceştia să vândă mai mult”, explică Laurenţiu Ghenciu.

Pentru distribuitorii de software, ARMS este un instrument foarte uşor de folosit deoarece permite plasarea comenzilor 24/7 din orice locaţie din lume şi oferă multiple modalităţi de plată online prin platforma de comerţ electronic Avangate, dedicată industriei software. De asemenea, ei pot folosi ARMS pentru a oferi servicii mai bune clienţilor finali, prin acces rapid la codurile de licenţă şi îşi pot creşte vânzările folosind în mod inteligent resursele de marketing puse la dispoziţie de producători.

“Atunci când vinzi software printr-o reţea de distribuţie ai nevoie de ARMS pentru ca ARMS include toate instrumentele de care producătorii de aplicaţii informatice au nevoie pentru a gestiona canalul de distribuţie. Este o soluţie construită special pentru comercializarea de software, care este disponibilă şi în versiune stand-alone şi care se integrează perfect cu platforma de comerţ electronic Avangate”, adaugă Laurenţiu Ghenciu.

ARMS este acum disponibilă în trei variante comerciale – Micro, SMB şi Enterprise şi beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum consultanţi comerciali şi de implementare dedicaţi, suport de la distanţă pentru reselleri şi training de vânzări on site. ARMS este acum un sistem complet de comandă şi livrare de software, capabil să gestioneze 24/7o reţea globală de distribuţie.

Pentru mai multe informaţii despre ARMS, vă rugăm să accesaţi paginile www.epayment.ro/arms sau //www.avangate.com/reseller-management-software/.  

Bucuresti, 5.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *