free download 78 travel guides written by experts

GAV|Scholz & Friends Bucuresti si Free Communication

anunta inceputul unui parteneriat oficial

Agentia de publicitate GAV|Scholz & Friends Bucuresti si Free Communication, companie specializata de Relatii Publice, anunta oficial demararea unui parteneriat intre cele doua firme. In aceasta etapa, parteneriatul nu presupune schimbari structurale sau actionariale, ci unificarea competentelor si a resurselor, in scopul derularii unor proiecte integrate. Obiectivul principal il reprezinta largirea portofoliului de servicii pe care cele doua companii le pot furniza clientilor, precum si sporirea coerentei si a consistentei actului de comunicare, prin garantarea specializarii pe fiecare segment in parte.

“Ne dezvoltam afacerile intr-o piata pretentioasa, care cere specializare si descentralizare, in acelasi timp sinergie in tot ceea ce se poate – in resurse, in expertiza, in gandire si actiune.

Prin parteneriatul cu GAV|Scholz & Friends Bucuresti, vom putea oferi mai mult clientilor nostri – simplu, eficient, fara eforturi investite in restructurari, reorganizari, repozitionari.
Free Communication ramane o companie specializata pe segmentul Relatii Publice”, a declarat Alexandra Dinita, General Manager Free Communication.

“Este un prim pas in consolidarea unui nou concept de grup de comunicare in Romania: mare in spirit (nu si in kilograme!), profund in gandire, tanar si mladios in actiune. Este un gest strategic, in vederea adaptarii celor doua companii la schimbarile pietei autohtone, prin oferirea unei alternative lipsita de scleroza sistemelor mamut, dar si de cosurile pubertatii.
GAV|Scholz& Friends Bucuresti este onorata de a avea un partener precum Free Communication, agentie aflata in topul companiilor specializate de Relatii Publice din Romania”, a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV|Scholz & Friends Bucuresti.

Parteneriatul GAV|Scholz & Friends Bucuresti – Free Communication este lansat cu ocazia implementarii proiectului “Café d’Europe” – o initiativa a Institutului Regiunilor din Europa (IRE), derulata sub patronajul Presedintiei Austriece a Consiliului Uniunii Europene. Proiectul se va desfasura in toate cele 25 de state membre ale Uniunii Europene, precum si in Romania si Bulgaria. La nivel regional, proiectul este gestionat de catre Scholz & Friends Brand Affairs – agentia de Relatii Publice a grupului german Scholz & Friends.

In Bucuresti, evenimentul “Café d’Europe” va avea loc marti, 9 mai 2006, in cafeneaua
Grand Cafe Galleron (str. Nicolae Golescu, nr. 18A) si va fi gazduit de catre Excelenta sa
dl. Christian Zeileissen, Ambasadorul Austriei. In intervalul orar 13.00 – 23.00, publicul va avea ocazia de a intra in contact cu obiceiuri sociale europene, precum si de a interactiona cu personalitati ale vietii culturale romanesti.

“Café d’Europe” nu este primul proiect implementat in colaborare de catre GAV|Scholz & Friends Bucuresti si Free Communication, cele doua companii deruland si pana in prezent initiative comune pentru clienti din protofoliile proprii.

“Nu suntem la prima colaborare cu Lucian Georgescu si echipa lui, desfasuram activitati punctuale impreuna de peste doi ani. Proiectul “Café d’Europe” reprezinta insa o iesire la rampa in aceasta formula, care deja a adus rezultate vizibile. Nu am planificat acest parteneriat, s-a intamplat de la sine, am derulat cateva proiecte de nevoie si, pur si simplu, am rezonat in gandire si-n atitudine, ne-am simtit bine lucrand impreuna. Personal, il cunosc pe Lucian de ceva vreme si consider ca este un om extraordinar, complex, de la care oricine are multe de invatat, profesional si nu numai”, a completat Alexandra Dinita.

“Ani de zile PR-ul a fost pentru mine o dilema profesionala. E greu de gasit o echipa care sa combine tactica afacerilor cu arta cuvintelor, bunul simt nativ si cei sapte ani de acasa. Ce sa mai spunem de gramatica, daramite de semantica…. Credeam ca voi muri nedumirit. Ma bucur ca traiesc si mai ales alaturi de colegii de la Free Communication, parteneri cu care ne mandrim.
Café d’Europe este un eveniment de elita, distins si rafinat, pe potriva echipei care il realizeaza in Romania”, a declarat Georgescu.

Proiectul “Café d’Europe” se inscrie in cadrul preocuparilor curente ale organismelor europene de consolidare a dialogului intre Uniunea Europeana si publicul sau. “Café d’Europe” isi propune sa incurajeze cetatenii spatiului comunitar, precum si pe cei ai statelor candidate, sa exploreze diversitatea culturala europeana.

Bucuresti, 4.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *