Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Future Shop isi asteapta vizitatorii la CERF

Future Shop reprezintă la CERF Grupul Flamingo cu un stand în pavilionul 14 axat pe tehnologii din domeniile informaticii, jocurilor electronice, comunicaţiilor şi foto-video, pe scurt, tehnologii caracterizate prin portabilitate, mobilitate şi miniaturizare.

În magazinul Future Shop din cadrul expoziţiei sunt prezentate cele mai noi produse din categoria “mobile”: notebook-uri, telefoane mobile, camere foto şi video, sisteme de navigaţie. De asemenea, sub deviza “Fotografiază şi tipăreşte pe loc”, doritorii au ocazia să încerce câteva soluţii rapide de tipărire a fotografiilor digitale.

Produsele expuse pot fi testate de către toţi vizitatorii, care vor avea parte şi de surprize sub formă de oferte speciale pe toată perioada CERF-ului.

În standul Future Shop sunt reprezentaţi şi câţiva dintre cei mai importanţi parteneri din portofoliul său: Intel, HP, Nokia, Olympus, Sony, prezenti cu cele mai recente tehnologii şi de asemenea cu oferte speciale pentru acest eveniment.

Digital Home, concept lansat şi promovat în România de Flamingo în urmă cu două ediţii CERF, va fi exemplificat într-un cadru interactiv, « user friendly »; solutiile prezentate în acest eveniment, clădite în jurul calculatoarelor Flamingo Maestro Mediacenter demonstrează vizitatorilor avantajele tehnologiei High Definition Television prin redarea transmisiilor via Internet in format HDTV.

Convingerea companiei, bazata pe receptivitatea şi reacţia pieţei, este că Digital Home este un concept adoptat din ce în ce mai mult şi de români

Despre Future Shop

Future Shop (www.futureshop.ro ) este un lanţ de retail lansat de Flamingo în luna aprilie 2005, cu ocazia CERF. Magazinele din lanţul Future Shop au suprafeţe mici şi au la bază conceptul de „mobilitate”, produsele care se regăsesc în acestea sunt: telefoane mobile, camere digitale foto si video, notebook-uri, MP3 play-ere, console jocuri, DVD, accesorii, produse reprezentative pentru trăsăturile definitorii ale acestui lanţ de magazine: „mobile”, „digital”, „fun” şi „entertainment” şi se adresează unui segment de consumatori pasionat de noutăţile din domeniul produselor electronice portabile.

Future Shop este o companie din cadrul Grupului Flamino Internaţional

Bucuresti, 4.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *