free download 78 travel guides written by experts

Garanti Bank transforma visurile in realitate prin noua campanie “O viata plina cu Bonus Card”

Încă din copilărie, fiecare dintre noi își formează un set propriu de idealuri și visuri care cu timpul se pot transforma în hobby-uri, pasiuni sau pot contura chiar o carieră. Toți ne dorim să le împlinim, iar cu ajutorul noii campanii "O viață plină cu Bonus Card" de la Garanti Bank poveștile prind contur, iar visurile devin realitate.

Susținătorii care au dat viață campaniei Bonus Card sunt prim-balerina Operei Române Monica Petrică și pilotul de raliuri Andrei Mitrașcă – două persoane de succes, fiecare cu un vis devenit realitate. Garanti Bank a realizat câte un spot TV care prezintă povestea fiecăruia și prin care transmite mesajul că posesorii Bonus Card își pot transforma visurile în realitate, făcând cumpărături inteligente cu ajutorul cardului de credit.

“Fiecare lucru nou vine cu o poveste. Cea mai frumoasă este cea pe care ajungi să o trăiești tu însuți. Aici intervine Bonus Card, transformând poveștile în realitate, iar cu acest scop am conceput o nouă campanie pentru clienții noștri.”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank.

Campania integrată de comunicare Bonus Card realizată de agenția Oxygen pentru Garanti Bank se desfășoară în perioada 3 noiembrie – 31 decembrie 2014 prin intermediul urmatoarelor canale de comunicare: TV, radio, outdoor, online si social media, precum și în rețeaua magazinelor selectate Inmedio.

Povestea spoturilor Bonus Card

Monica povestește în spotul TV cât de mult și-a dorit să devină balerină încă din primii ani ai copilăriei: “Cred că fiecare lucru nou vine cu povestea lui, un vis care urmează să se întâmple”. Visul său a început să prindă contur după ce a vazut un tutu roz în vitrina unui magazin. Acest obiect a ajutat-o să zâmbească ori de câte ori se privea în oglindă, să se viseze pe marile scene, să exerseze pașii de balet, să participe la concursuri și să aibă propriul ei public. Ani mai târziu, prim-balerina Operei Române îi oferă un tutu roz altei fetițe, încurajând povestea micuței să devină realitate. Spotul poate fi vizionat la următorul link.

Andrei Mitrașcă povestește în spotul său TV cât de mult îl pasionau mașinile de curse în copilărie. Vruum, mașinuța de culoare roșie, îl însoțea peste tot și îl ajuta să fie mai aproape de visul său de a deveni pilot de raliuri. Alimentându-și dorința zi de zi datorită acestui obiect, Andrei a devenit primul pilot român care a participat în faimoasa cursă de pe Pikes Peak. Povestea lui Andrei poate fi vizionată aici.

Campania Bonus Card

Bonus Card permite posesorilor de card de credit să devină eroii propriilor povești și le oferă șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, marele premiu de 5.000 de Euro, cu care își pot transforma visurile în realitate.

Posesorii de Bonus Card pot plăti în până la 12 rate fără dobândă, în timp ce shopping-ul le aduce până la 10% bonus pentru fiecare cumpărătură în oricare din cele peste 5.000 de magazine partenere Garanti Bank și 0,3% în orice alte magazine din România sau din străinătate.

Cei interesați să devină posesori de Bonus Card Classic, Bonus Card Gold, Bonus Card Platinum sau WWF Bonus Card, pot aplica pe club.bonuscard.ro, în oricare agenție Garanti Bank din țară sau prin reprezentanții băncii. Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe //club.bonuscard.ro/Regulament_campanie.pdf.

Despre Bonus Card

Bonus Card este un produs unic în România și cel mai complex instrument de plată din piață, atât pentru posesorii de card, cât și pentru comercianți. Posesorii de card de credit pot plăti în până la 12 rate fără dobândă, în timp ce shopping-ul le aduce până la 10% bonus pentru fiecare cumpărătură în oricare din cele peste 5.000 de magazine partenere și 0,3% în orice alte magazine din România sau din străinătate. Bonusul acumulat reprezintă bani care apoi pot fi folosiți pentru cumpărături gratuite în oricare din magazinele partenere.

Platforma de comunicare "Your World. Your Way" este dedicată posesorilor de card, care acum pot face parte din clubul select al deținătorilor de Bonus Card. Pentru a beneficia de cele mai bune oferte, posesorii de card sunt invitați să acceseze www.bonuscard.ro pentru a afla noutăți despre campaniile curente derulate împreună cu magazinele partenere, precum și pe //club.bonuscard.ro/, pentru informații legate de campania "O viață plină cu Bonus Card".

Bucuresti, 09.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *