free download 78 travel guides written by experts

Galeriile Noblesse si Artmark – un parteneriat remarcabil in promovarea culturii

Eleganța și exclusivismul sunt transformate în idei ce prind contur prin forme adevărate. Toate acestea se materializează în cele mai impresionante colecții de mobilier și accesorii decorative pentru locuința ta- Galeriile Noblesse- un brand remarcabil  ce face parte din viața celor ce îndrăgesc frumosul.

Mai mult, Galeriile Noblesse susțin promovarea culturii și a artei, împreună cu cea mai renumită Galerie de Artă bucureșteană – Casa de licitații Artmark.
Colaborarea dintre Galeriile Noblesse și Casa Artmark era naturală, cele două branduri redefinesc în totalitate frumosul: Galeriile Noblesse susțin și promovează arta și rafinamentul prin colecțiile din portofoliu, iar Casa Artmark încearcă să aducă apropape de oameni, prin fiecare eveniment remarcabil, cultura modernă și exponenții săi.

Alăturarea Noblesse și Artmark oferă prin parteneriat, dezvoltarea proiectului Contact Lenses, o experiență senzorială completă ce îmbină artele vizuale cu atenția la detalii și materiale high class.

Loredana Preda – General Manager Galeriile Noblesse: „Vrem ca cei care se bucură de experiența Noblesse să perceapă brandul ca fiind prezent nu numai la nivelul showroom-ului sau confortului din locuință, ci și ca parte activă din sfera culturală. Încurajăm și suntem parte dinamică a acestui gen de demersuri. De aceea parteneriatul nostru cu Artmark este unul de referință. Proiectul care marchează startul colaborarii noastre, Contact Lenses, este primul dintr-un șir de evenimente de acest fel, prin care vrem să generam un spațiu marcat de bun gust și eleganță.”

CREATEUR D`AMBIENCE este conceptul propus de Galeriile Noblesse, și se traduce prin dorința de a oferi clienților mai mult decât o gamă variată de mobilier și decoratiuni, printr-un un concept complex coordonat între mobilier, decorațiuni, textile, astfel încât rezultatul să fie unul cu totul special.

Galeriile Noblesse oferă o gamă variată de mobilier, de la cel modern cu linii drepte și îndrăznețe, la cel clasic, călduros, art deco sau avangardist. Noblesse reprezenta un număr important de furnizori recunoscuți la nivel internațional pentru eleganță și rafinament.

Aflată pe strada Logofăt Luca Stroici, galeria este parte a antreprizei Artmark (www.artmark.ro)-

Bucuresti, 26.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *