free download 78 travel guides written by experts

Galaxia sudică 2 – Cascada de neon

Aurel Cărăşel
Editura Tritonic

Galaxia sudică 2 – Cascada de neon cuprinde patru nuvele care continuă să înfăţişeze viaţa omului în timpul Erei Cosmice. Citiți aici prezentarea primului volum din seria Galaxia sudică.

Galaxia sudică 2 - Cascada de neon

Detaşarea de elementul biologic este aproape totală (curând se va ajunge în acest moment). Sistemul Sol este colonizat. Dar cum sunt oamenii? Care sunt problemele lor? Ce s-a întâmplat cu religia în tot acest timp? Ce provocări au apărut?

Iată doar câteva întrebări la care veţi găsi răspuns în povestirile din ampla serie Galaxia sudică – spun ampla întrucât este vorba de multe nuvele, incluse în mai multe volume.

Viziunea propusă de Aurel Cărăşel este una deosebit de interesantă. Fără a vă dezvălui prea multe despre subiectul povestirilor incluse în cel de-al doilea volum al seriei, o să vă spun doar, pentru a vă tenta, că prima povestire, Cascada de neon, are în centru problema sufletului IA.

Veţi găsi şi elemente poliţiste în volum, şi „fiinţe” speciale, şi o sumedenie de personaje interesante, bine creionate, care oferă o viziune de ansamblu asupra modului în care a evoluat omenirea în Era Cosmică și a vieții în spațiu. Povestirile se citesc cu plăcere, informațiile tehnice fiind bine dozate și ușor de urmărit, descrierile fiind însoțite de pagini întregi de dialog.

Fiecare povestire captivează, iar la finalul lecturii volumului veți dori să puteți citi alte povestiri, pentru că atmosfera din Era Cosmică și Galaxia sudică vă vor cuceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *