metalshow

Gabriel Dutu – protagonistul telenovelei Narcisa Salbatica, gazda balului caritabil organizat de

Clubul Inner Wheel Bacau

Actorul Gabriel Duţu, directorul teatrului din Bacău şi protagonistul telenovelei Narcisa Sălbatică difuzată în fiecare zi de luni până joi de la ora 22.00 la Antena 1, va participa sambata, 5 martie, ora 18, în calitate de prezentator şi invitat special, la Balul Mărţişoului, organizat de Clubul Inner Wheel Bacău, manifestare de traditie a clubului, prin care se strang fonduri pentru proiecte sociale.

Evenimentul va avea loc la Restaurant Hellen, Măgura- Bacău, începând cu ora 18.00, iar scopul balului caritbail este strângerea de fonduri pentru două dintre cele mai importante proiecte ale Clubului Inner Wheel: dotarea unui centru pentru copii nevăzători cu o imprimantă Braille şi amenajarea unei camere speciale pentru recuperarea senzorială a copiilor convalescenţi de la Spitalul de Pediatrie din Bacău.

Gabriel Duţu va fi gazda evenimentului şi invitat special. Până acum şi-au anunţat prezenţa la eveniment mai mulţi aleşi locali şi oameni de afaceri băcăuani.

Clubul Inner Wheel din Bacău s-a format acum doi ani şi este al patrulea club din Romania. Sediul iar International Inner Wheel este în Anglia si este, probabil, cea mai mare organzaţie feminină de voluntariat din întreaga lume. Inner Wheel ofera asistenţă celor mai puţin norocosi – cei vulnerabili, tineri şi bătrani – atât pe plan local, cât si internaţional, în ţări defavorizate. Ajutorul este oferit în multe forme, de la sprijin general pe termen lung, până la transporturi de bunuri, fonduri şi ajutor imediat în zonele afectate de dezastre.

Bucuresti, 04.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *