free download 78 travel guides written by experts

Gabi Dutu, actorul din telenovela “Narcisa – Iubiri nelegiuite” a devenit

proprietar de restaurant

Gabi Duţu, îndrăgitul actor din telenovela “Narcisa – Iubiri nelegiuite”, nu încetează să surprindă publicul! Scafandrul, cascadorul, actorul Gabi Duţu a devenit de curând şi proprietar de restaurant! “HUGO – Dinner Studio” este numele celui mai recent proiect de suflet al actorului, restaurant care se va deschide în Bucureşti.

Sunt nebun, un nebun împlinit, îndrăgostit de viaţa mea şi de munca mea şi de oamenii care ma suportă! Iar astazi  am făcut o altă nebunie! Aşa ca, dragii mei, începând cu 15 octombrie vă invit la restaurantul meu din Bucureşti! a scris Gabi Duţu pe contul său de Facebook.

Cochetul restaurant cu specific austriac şi german va găzdui şi o şcoală de dezvoltare personală prin intermediul artelor, Gabi Duţu fiind implicat în calitate de coach la atelierul de actorie. Astfel, noul proiect nu va avea doar o latură de business, ci şi o dimensiune artistic-culturală.

Actorul şi-a dorit foarte mult să integreze o şcoală de dezvoltare personală cu un restaurant, gândind un concept care permite petrecerea inteligentă a timpului. Prin ambianţa plăcută, muzica bună, mâncarea proaspătă, Gabi speră să ofere tinerilor de la 3 la 90 de ani momente de relaxare şi oportunitatea de a transforma timpul liber în timp de calitate.

În această locaţie, Gabi pregăteşte şi acţiuni sociale, iar unul dintre planurile sale este de a aduce în restaurant vedete autohtone care să gătească şi să servească mese calde în scop caritabil. Pe lângă proiectele sociale cu voluntari, 2% din profitul întregului business va fi donat spitalului “Marie Curie”.

Şcoala de dezvoltare personală îşi va deschide porţile vineri, 7 octombrie, cu atelierul de actorie susţinut de Gabi Duţu. Tot luna aceasta va fi deschis şi restaurantul, moment marcat printr-o petrecere la care actorul aşteaptă persoane din showbiz, artişti, prieteni şi parteneri.

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *