Shadow

Freshful by eMAG: peste 60% dintre comenzile de toamnă conțin fructe, cele mai căutate fiind merele

  • În sezonul de toamnă, Freshful listează fructe specifice: mere, pere, prune, gutui și struguri
  • Un client Freshful plasează, în medie, o comandă pe săptămână în care include și fructe
  • Aproximativ 15% din vânzările de fructe de toamnă sunt eco

Începând cu a doua jumătate a lunii septembrie, frecvența comenzilor pentru produsele de sezon începe să crească, oamenii fiind mai interesați de fructele și legumele de toamnă. Astfel, pentru Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online din România, peste 60% dintre comenzile plasate conțin și fructe de toamnă precum mere, pere, prune, gutuie sau struguri.

În această perioadă, coșul mediu de cumpărături ajunge la peste 300 de lei și include aproximativ 30 de produse. Clienții Freshful comandă fructe săptămânal, cele mai căutate fiind merele.

 

„Ne adaptăm continuu oferta din platformă și în fiecare sezon aducem fructele și legume specifice perioadei în care ne aflăm. Avem o colaborare strânsă cu producători români, din întreaga țară, inclusiv bazine pomicole sau legumicole cu tradiție, cu ajutorul cărora punem la dispoziția clienților noștri o varietate mare de sortimente. Răspundem astfel unei cereri variate și acoperim toate gusturile. Anul acesta, observăm o cerere de legume de toamnă în creștere și ne așteptăm la o dublare a volumelor vândute comparativ cu anul trecut”, a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

Freshful by eMAG_Gutuie

În ceea ce privește cumpărăturile de fructe și legume de toamnă, frecvența comenzilor începe să crească cu a doua jumătatea lunii septembrie, în special de când perioada concediilor se încheie. Astfel, clienții revin la obiceiurile de peste an și plasează mai multe comenzi la final de săptămână, în special în zilele de vineri și sâmbătă.

Fructe de la producători români în oferta de toamnă

Fructele listate în această toamnă de Freshful by eMAG sunt asigurate de șapte producători români, din județele Giurgiu, Călărași, Ialomița și Argeș. Mai mult, fructele incluse în proiectul Din Livada Freshful by eMAG provin din bazinul pomicol Voinești, cea mai apreciată zona pomicolă din țară, supranumită și „Patria merelor”.

Freshful by eMAG_Mere Frumosul de Voinesti

Clienții Freshful vor găsi în platformă opt soiuri de mere, patru de pere, șase soiuri de struguri și trei de prune. În platformă sunt disponibile și sortimente de fructe de toamnă eco cum ar fi prune, mere sau struguri. Aproximativ 15% din vânzările de fructe de toamnă includ produse eco.

Peste 40% din comenzile de legume de toamnă include produse eco

Sezonul de toamnă aduce și legume specifice în patforma Freshful by eMAG, unde clienții vor putea alege din două categorii principale. Persoanele care își doresc legume pentru conservele de iarnă, precum murărturi, zacuscă sau tocană, au la dispoziție o ofertă variată de ceapă, gogonele, gogoșari, varză roșie și albă. În egală măsură, consumatorii pot opta și pentru legume care pot fi păstrate timp îndelungat, cum sunt rădăcinoasele: morcovi, păstârnac, țelină sau hrean. În platformă sunt disponibile și legume eco, astfel că din totalul de comenzi plasate în această perioadă, peste 40% includ legume din această categorie.

Dovleacul eco, disponibil în acest sezon

În sezonul de toamnă în platformă sunt listați și dovleci, astfel clienții vor putea alege din trei soiuri, care acoperă mai multe plaje de nevoi și anume: dovleac de plăcintă, dovleac pentru decupat și aproximativ 10 tipuri de dovleac mic, decorativ, care vor fi comercializate la plasă. Și pentru sortimentele de dovleac clienții vor putea opta pentru categoria eco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *