free download 78 travel guides written by experts

French Cancan, cu Pepe si Jorge, la “Totul e permis”

Pepe, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Claudiu Bleonț, Lucian Ghimiși, Maria Buză, Jorge și Cosmina Păsărin vor trebui să danseze French Cancan ca la Paris, duminică, 12 ianuarie, la “Totul e permis”.

Proba se cheamă Copy Dance, iar ei au de reprodus dansul pe care fetele de la trupa Vogue îl vor executa o singură dată în platou. Toți concurenții sunt împodobiți cu pampoane, pene și fuste doldora de volane, precum dansatoarele de French cancan. Ba mai mult, Jorge a împrumutat de la una dintre dansatoare o jartieră roșie.

“O să murim de râs!”, comentau ei, pe măsură ce se găteau pentru show. Și așa a fost. “Pepe, la tine a fost cel mai prost”, i-a strigat prezentatorul Cosmin Seleși, la final, cântărețului. “Mi se văd chiloții?”, s-a rezumat acesta să întrebe, ținându-și poalele ridicate.

Cum i-a ieșit lui Pepe șpagatul la finalul dansului, vedeți duminică, 12 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

În ediția de duminică, confruntarea se va avea loc între echipa care a câștigat pariul distracției săptămâna trecută, anume cea formată din Lucian Ghimiși (căpitan), Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Pepe, și o nouă trupă de artiști pregătiți pentru joc, formată din Maria Buză (căpitan), Claudiu Bleonț, Cosmina Păsărin și Jorge.

Bucuresti, 11.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *