free download 78 travel guides written by experts

Freecom aduce produsele de stocare digitala in Romania

Premiatul producator aduce hard discuri externe şi dispozitive portabile de stocare lanţurilor retail şi comercianţilor online.

Freecom, parte a Mitsubishi Chemical Holdings Group şi premiat producător de hard discuri externe şi dispozitive portabile de stocare, a anunţat astăzi că gama sa de soluţii de stocare digitală realizate ȋn Germania este disponibilă pe piaţa românească. Compania realizează, fabrică şi comercializează soluţii desktop unice si solutii de stocare hard disc portabile, dispozitive Network Attached Storage (NAS), discuri flash, servicii, scriitori DVD, RDX profesionale şi discuri tape bazate pe design-uri inovatoare care fac din stocarea datelor o modalitate mai convenabila ca oricând.

“Miscarea noastră ȋn România reprezintă un pilon fundamental pentru Freecom deoarece va forma conştientizarea produselor noastre recunoscute internaţional,”a spus Danijela Hrkac, Sales Manager Central-/Eastern de la Verbatim. “ Cu mai mult de 20 ani de experienţă ȋn fabricarea soluţiilor de stocare, scopul nostru este de a oferi produse de calitate remarcabilă, dar accesibile consumatorului român exigent. Gama noastră de soluţii oferă cu adevarat câte ceva pentru toata lumea, de la hard discuri externe excelent realizate, până la stocare cloud privata accesibilă de la distanţă şi soluţii proiectate să facă faţă conţinutului multimedia bogat.

Freecom a făcut gama sa de hard discuri portabile, hard discuri desktop, produse flash şi network attached, disponibilă pe piaţa românească şi va oferi linia sa completă de produse externe de stocare şi servicii pe piaţa ȋn decursul următoarelor luni. Produsele Freecom vor fi oferite distribuitorilor Despec si MGT.

Freecom pune accent pe calitate, inovaţie şi creativitate la toate etapele procesului de design, şi deseori cooperează cu parteneri de tehnologie externi şi designeri pentru dezvoltarea produselor. Spre exemplu, cel mai nou produs Freecom, – ‘ Mobile Drive Sq’ – a fost conceput ȋn colaborare cu designer-ul Arman Emami, iar revoluţionarele ‘Mobile Drive XXS’ si ‘Hard Drive XS 3.0’ au fost dezvoltate de către designer-ul Belgian Sylvian Willenz. ‘Mobile Drive XXS’ a fost cel mai mic hard disc portabil iar ‘Hard Drive XS 3.0’ a fost primul disc de pe piaţă care să utilizeze tehnologia răsunătoare USB 3.0 pentru transfer de date la viteze de aproximativ 130MB/s.

Compania este de asemenea primul furnizor care a realizat exclusiv un hard drive portabil pentru piaţa Mac (‘Mobile Drive Mg’) care se vinde ȋn magazinele Apple şi prin distribuitorii Premium Apple din Europa. ‘Mobile Drive Mg’ dispune de o carcasă de magneziu uşoară şi elegantă care completează Apple MacBook, şi este unul dintre cele mai subţiri hard discuri portabile de acest fel.

Impactul produselor Freecom asupra mediului al este unalt factor cheie din design-ul noilor produse. In stadiul de fabricare Freecom utilizează materiale reciclate acolo unde este posibil şi se asigură că produsele sunt ȋn conformitate cu standardele RoHS, WEEE si CE/FCC. Totul, de la circuite până la carcase de magneziu, aluminiu sau chiar de cauciuc este realizat utilizând componente de economisire a energiei ce pot fi reciclate la sfârşitul vieţii de utilizare, iar toate produsele se ȋncadrează ȋn standardele pentru radiaţie (EMI) şi descărcare eletrostatică (ESD).

Pentru utilizatori, multe produse dispun de software-ul ‘Green Button’ de la Freecom ce permite acestora să economisească energie atunci când discul nu este utilizat, iar Freecom furnizează un service gratuit RMA pentru produsele deteriorate care nu depăsesc garanţia de 2 ani. Freecom include de asemenea un suport helpdesk nelimitat pentru toate produsele.

Bucuresti, 08.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *