free download 78 travel guides written by experts

FOTOgrafia, un nou curs al Asociatiei Nationale pentru Arte Vizuale Contemporane, din 1 octombrie,

la Gallery

Meda Popea Arts & Events anunță un nou proiect al Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane (A.N.A.V) dedicat celor pasionați de fotografie. Intitulat “FOTOgrafia”, cursul se va desfășura în perioada 1 octombrie- 28 noiembrie 2015 la Gallery, strada leonida 9-11.

Scopul acestui curs este recunoașterea fotografiei ca mediu de documentare a lumii înconjurătoare și a societății contemporane.

Andrei Păcuraru, fotograf și profesor A.N.A.V: “Vom discuta despre diferite concepte fotografice și vom învăța sa implementăm ideile creative prin arta fotografică, în timp ce decoperim culoarea și compoziția, importanța luminii și a umbrei. Cursantii vor descoperi potențialul aparatului de fotografiat, vor învăța că dincolo de tehnică, fotografia este o cale de exprimare a propriei viziuni.”

Cursul de fotografie este alcătuit din 8 module de teorie și 4 module de practică. Modulele de teorie cuprind tehnică fotografică, compoziție și estetică, tips&tricks si review de imagini. Modulele de practică sunt constituite astfel încât cursanții să învețe despre abordarea subiectului și despre situațiile de fotografiere, având și ocazia să lucreze într-un studio foto.

Cursurile vor fi susținute de Andrei Pacuraru și Dana Dociu, fotografi si membri fondatori ai Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane. In cadrul cursului, vom invita fotografi profesioniști, dand astfel cursanților posibilitatea de a cunoaște diferite abordări ale fotografiei și ale genurilor fotografice. La sfârșitul cursului, Asociația Națională pentru Arte Vizuale va găzdui o expoziție de fotografie cu lucrările cursanților și, de asemenea, va organiza o festivitate de premiere în spațiul cultural Gallery.

Bucuresti, 09.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *