free download 78 travel guides written by experts

Forbes Romania in parteneriat cu Romtelecom Business Solutions a organizat Gala Forbes 2012

Premiile Cool şi lansarea revistei UP by Forbes

Forbes Romania a organizat, pe 23 noiembrie, Gala Forbes, eveniment în cadrul căruia au fost acordate premiile revistei Forbes pentru ”Cele mai cool branduri din România” şi a fost lansată revista de lux şi stil de viaţă UP by Forbes.

Evenimentul, care s-a desfăşurat la Maison 13, a găzduit peste 200 de invitaţi, atât miliardari din Forbes 500 Miliardari, cât şi directori de companii, oameni de afaceri şi întreprinzători. De asemenea, Gala Forbes Romania a adus, pe lângă componenta de business, şi reprezentanţi ai mediului creativ din România – designeri, creatori de modă, directori de creaţie şi realizatori de film. Evenimentul a reunit spiritul antreprenorial şi structura corporatistă cu viziunea creativă şi originalitatea comunităţii cool din Romania, aducând împreună partea de finantare şi instinctul business cu ideile proaspete ale tinerilor creativi.

Festivitatea de premiere, moderată de Ionuţ Bonoiu, redactorul-sef al revistei Forbes, Diana Cosmin, redactorul şef al suplimentului de lifestyle Forbes Life şi al nou-lansatei UP by Forbes şi de Andreea Lupescu, a marcat acordarea a 15 premii “Cool 100 Brands”.

Topul “Cool 100 Brands” este rezultatul selecţiei şi exprimării opţiunilor a 66 de formatori de opinii (influencers/trendsetteri români). La baza procesului de selecţie a stat o listă de peste 300 de branduri selectate de redacţia Forbes pornind de la cercetarea şi documentarea amanunţită, rapoarte din diverse domenii, publicaţii de specialitate. Selecţia formatorilor de opinie, intervievarea acestora, analiza şi interpretarea rezultatelor a fost realizată de agenţia de coolhunting ANTZ.

“În urmă cu un an și jumătate, încercam într-un cover-story să identificăm motivele pentru care “România a devenit cool”. Acum, încercăm să vedem care sunt brandurile care au reușit să își vândă cel mai bine povestea către publicul cel mai dorit de oamenii de marketing, tinerii cool”, declară Ionuț Bonoiu, redactor șef Forbes România.

Printre brandurile care au fost premiate se regasesc:
Apple – cel mai cool brand din România,
Plafar – cel mai cool brand românesc
Dior – cel mai cool brand de lux
Rolex – cel mai cool brand orologer
Smart – cel mai cool brand auto
IKEA – cel mai cool brand din comert
Starbucks – cea mai cool cafenea
Clinica Regina Maria – cel mai cool brand din domeniul serviciilor medicale
Cărtureşti – cea mai cool librărie din România merge la…
Createur 5dEmotions – cel mai cool brand de parfumerie
National Geographic – cel mai cool brand media din România
OMV – cel mai cool brand din industrie și energie
ING BANK – cel mai cool brand din domeniul serviciilor financiare
Harley – cel mai cool brand de motociclete

Forbes Romania este o publicatie bilunara, careia i se adauga suplimentul lunar Forbes Life.

Revista Forbes Romania, Forbes Life si publicatia UP by Forbes sunt editate, incepand cu 1 octombrie 2012, de compania BP Publishing Media, detinatorul licentei Forbes in Romania. BP Publishing este o companie de media independenta, care va adauga, in curand, si alte titluri in portofoliul sau.

vezi aici o galerie foto cu lista completa a celor mai cool 100 de branduri din Romania
//www.forbes.ro/100-cool-brands_2_444_slide_1.html#gall-img

vezi aici detalii legate de metodologie si criteriile de selectie
//www.forbes.ro/Cum-am-ajuns-la-top-100-branduri-cool_0_5823.html

Bucuresti, 26.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *