free download 78 travel guides written by experts

„Folk fara varsta” ajunge la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”

A V-a editie a manifestarii „Folk fara varsta” va aduce pe scena o parte din noua generatie a folkului romanesc. Joi, 28 aprilie, de la ora 13.00, la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Bucuresti, tinerii liceeni si nume consacrate ale scenei folk vor lua parte la un spectacol-concurs.

Evenimentul este organizat de Radio Romania Actualitati, Bucuresti FM si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Concursul de creatie si interpretare de muzica folk se adreseaza elevilor liceului, care vor putea castiga chitare si alte instrumente muzicale.

In cea de-a doua parte, maestrii folkului si membrii juriului concursului de creatie si interpretare, Mircea Florian, Alina Manole si Eugen Cristea, insotit de band-ul sau, vor sustine recitaluri. Este prima editie „Folk fara varsta” care il are ca invitat si membru al juriului pe Mircea Florian, nume de referinta al folkului romanesc din anii ’70.

Elevii premiati vor participa la emisiunea Mariei Gheorghiu – „Clubul de joi”, in direct, pe postul Bucuresti FM. Fragmente inregistrate de la concertul-concurs vor fi difuzate si in emisiuni muzicale de pe postul Radio Romania Actualitati.

Echipa de realizatori: Maria Gheorghiu – prezentator, Renata Rusu – sef de productie si Manuella Popescu – producator.

Partener Media: Jurnalul National.

Sponsor: S.C. Hora Reghin.

Bucuresti, 22.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *