free download 78 travel guides written by experts

Focus 18 și Focus din inima României prezintă poveștile unor români care au crezut în ei și în schimbare

Știrile Focus prezintă, începând de azi, români din toate colțurile țării, oameni obișnuiți aflați în situații neobișnuite. Focus 18 și Focus din inima României, difuzate la PrimaTV la ora 18.00 și respectiv 23.15, vor spune poveștile oamenilor care fac lucruri cu pasiune, vor arăta destine schimbate datorită unor români care au crezut în ei și au dorit să aducă schimbarea în România. 

Aceste reportaje telespectatorii le vor urmări, de luni până duminică, până pe 1 decembrie când toți românii vor sărbători Ziua Națională. Echipa știrilor PrimaTV a pregătit programe speciale pentru  ziua în care se împlinesc 98 de ani de la Marea Unire, sub numele Românie, să trăiești! 

Reporterii Focus au străbătut țara în lung și lat pentru a aduce povești care să inspire: preotul din Maramureș recuperează cu succes copii cu probleme psihice, pensionara retrasă în satul natal care a reconstruit casa bunicilor și a transformat-o într-un muzeu, profesorul din Constanța pregăteşte de 10 ani elevi care au cucerit trofeele concursurilor NASA, bibliotecarul din Petroșani care a trecut înot Canalul Mânecii pentru Cumințenia Pământului sau povestea primarului care a adus cei mai multi bani europeni în comuna lui. Toate acestea și multe altele sunt povești de viață ale unor oameni obișnuiți, români care au depășit toate obstacolele din calea lor și vin să ne arate că se poate.

De luni până duminică în cadrul știrilor Focus 18 și Focus din inima României telespectatorii pot urmări programe speciale cu oameni care au avut rezultate uimitoare și sunt un exemplu pentru toți românii. 

Ne puteți urmări pe www.primatv.ro  

Ne găsiți și pe Facebook la adresa: www.facebook.com/stirilefocus

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *