Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Flux Air, maestrul somnului de calitate

Acum în prag de sărbători, când îţi pregăteşti wishlist-ul pentru noul an, trebuie să iei în calcul, înainte de toate, că pentru a cuceri lumea trebuie să fii în primul rând odihnit.

După un somn odihnitor cu adevărat, spatele este relaxat şi mult mai pregătit pentru o zi întreagă de stat în picioare, pe tocuri, în faţa calculatorului, sau pe pârtiile de ski, iar cu mintea limpede este uşor să construieşti strategii imbatabile.

Morfeus Flux Air

Arta somnului este studiată de mai bine de jumătate de secol de Morfeus, care în anul 1962 a schimbat tot ce se ştia până atunci despre importanţa odihnei de calitate, aducând în fiecare noapte în casele oamenilor din întreaga lume confortul de a dormi pe cea mai sănătoasă şi frumoasă saltea din câte există. Datorită expertizei îndelungate, studiilor de cercetare asupra somnului şi de testare alături de importante instituţii de ergonomie, dar şi de designeri de renume internaţional, Morfeus produce saltele, perne şi sisteme de dormit tot mai avansate în materiale, tehnologii şi design.

FluxAir este cea mai inovatoare colecţie de “sisteme de dormit”, fiind expresia excelenţei în materie de bedding. Sistemele de dormit FluxAir sunt unice prin nivelul superior de confort oferit, prin excelenţa materialelor, dar şi prin designul original şi exclusiv Pininfarina.

Salteaua Symar este rezultatul anilor de cercetare dintre Pininfarina şi echipa de specialişti fizioterapeuţi şi ergonomişti Morfeus.

Husa sa detaşabilă şi Inside block System acoperă şi protejează structura, în timp ce ţesătura BioCeramic SilverSave transformă căldura corpului în energie termică, pentru o mai bună stare psihică şi fizică. Structura ergonomică high-comfort este compusă din şapte straturi tocmai pentru a asigura cea mai bună susţinere indiferent de conformaţia persoanei, iar ţesătura dublă 3D exclusivă are un grad înalt de transpirabilitate.

Calitate, tradiţie şi design exclusivist, acestea sunt motivele pentru care Morfeus este prezent în cele mai rafinate case şi în cele mai sofisticate hoteluri. Alegând FluxAir, esti sigur că alegi cel mai înalt nivel de confort, zile pline de energie şi un stil de viaţă armonios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *