metalshow

Florin Grozea de la Hi-Q este profesor la scoala de DJ

Săptămâna aceasta vor avea loc cursurile DJSuperStar unde pasionaţii de muzică vor fi îndrumaţi de profesori-vedete

Florin Grozea de la Hi-Q va susţine săptămâna aceasta un training de DJ în cadrul DJSuperStar, un curs pentru persoanele care vor să guste magia de a fi DJ. Astfel, Florin Grozea, alături de ceilalţi trei profesionişti recunoscuţi din industria muzicală: DJ Optick, DJ Raoul şi Freaka Da Disk (Paraziţii), va trebui să transforme pasiunea cursanţilor pentru muzică într-o activitate profesională, documentată din punct de vedere teoretic. Evenimentul va avea loc în perioada 17-20 octombrie 2007 într-o locaţie premium unde studenţii vor învăţa elementele de bază ale activităţii pe care visează să o practice şi totodată se vor familiariza cu nivelul impresionant de pregătire şi muncă necesar pentru a deveni DJ.

Fiecare dintre secţiunile specifice va fi prezentată cu sprijinul unuia dintre invitaţi, fiind introduse astfel tips & tricks derivate din experienţa personală a acelor artişti care au devenit renumiţi în domeniu.

„Îmi place initiaţiva! Avem nevoie de cursuri de specializare, avem nevoie de atitudine profesionistă şi de artişti cu experienţă care să-i îndrume pe cei aflaţi la început de drum. Ei sunt viitorul şi e datoria noastră să le arătăm un drum. Cel bun”, a declarat Florin Grozea.

„Ceea ce face acest curs special este faptul ca se va desfăşura într-un cadru cu totul şi cu totul deosebit, undeva într-o vilă la munte, departe de zgomotele şi tentaţiile oraşului”, a declarat DJ Optick.

La sfârşitul training-ului cursanţii vor primi o diplomă recunoscută la nivel european, cu titlu de Atestat pentru desfăşurarea activităţii de DJ din cadrul Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC).

Traineri DJSuperStar

Florin Grozea, membrul trupei Hi-Q, s-a făcut remarcat ca prezentator TV, producător muzical în cadrul studioului propriu, MOF Records. Deasemenea, Florin Grozea se numără printre membrii fondatori ai ARTIS şi fondator al celei mai mari comunităţii de artisti – www.e-OK.ro .

DJ Optick – cel mai bun DJ al anului, conform MTV DJ Awards. Cel mai bun producator român de house 3 ani la rând la Premiile Nights.ro. În prezent, este DJ la Radio 21 unde realizează emisiunea Obsession, emisiune dedicată fanilor muzicii de club.

Dj Raoul unul dintre cei mai respectaţi şi mai cunoscuţi DJ români, câştigând numeroase premii Nights.ro în ultimii ani. Raoul a fost printre primii DJ din România care a abordat stilul house.

Freaka Da Disk (Parazitii) este unul dintre DJ-ii români a căror maiestrie în apropierea unui turntable este complet recunoscută. Unul dintre cei mai vechi DJ de hip-hop.

Bucuresti, 16.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *