free download 78 travel guides written by experts

FlorideLux lansează colecția de coșuri cadou pentru Paște și anticipează o creștere de 20% a vânzărilor

Grupul FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, lansează colecția corporate de Paște pe platforma CosurideLux.ro. Potrivit estimărilor reprezentanților florăriei, noile produse introduse în această colecție de sezon vor genera o creștere a vânzărilor companiei de 20%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, până la 18.000 euro.

Noua colecție corporate de Paște, disponibilă în magazinul online de coșuri cadou premium CosurideLux.ro, include 24 de coșuri, iar prețurile produselor variază între 159 de lei și 949 de lei.


„Fie că vor să își răsplătească angajații, fie că vor să le facă un cadou de sezon partenerilor, în ultimii ani, din ce în ce mai multe companii achiziționează online coșuri cadou tematice și estimăm că trendul va rămâne constant și anul acesta. Pentru noua colecție am făcut o selecție de produse gourmet de top, întrucât cel mai important aspect pe care îl iau în calcul companiile atunci când aleg un cadou este calitatea”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Potrivit reprezentantului companiei, în perioada sărbătorilor pascale, comenzile sunt făcute cu precădere de companii mari din domeniile IT&C, telecomunicații sau transporturi.

Colecția de Paște CosurideLux.ro din acest an include produse din ciocolată de sezon (ouă de ciocolată), trufe de ciocolată, praline belgiene, biscuiți de casă, fursecuri de casă, vinuri românești, prosecco, lichior din flori de soc sau lichior de vanilie. De asemenea, pentru doamne și domnișoare, colecția dispune și de o gamă de coșuri care, pe lângă produsele gourmet, conțin și articole de îngrijire personală, precum produse spa, loțiune de corp sau gel de duș parfumat.

„Pentru a îndeplini standardele de siguranță și prospețime, toate produsele gourmet sunt ambalate în vid. În ceea ce privește modalitatea de împachetare, cadourile sunt livrate în cutii albe și negre, cu logo auriu, care pot fi personalizate cu simbolul clienților sau mesajul indicat de ei și au o panglică dublu satinată disponibilă în mai multe culori, special alese pentru aceasta sărbatoare”, a adăugat Marius Dosinescu.

București, Brașov și Constanța, orașele cu cele mai multe comenzi de Paște

Conform estimărilor companiei, bucureștenii, brașovenii și constănțenii vor achiziționa cele mai multe produse de Paște în perioada următoare. De asemenea, compania anticipează și o creștere în ceea ce privește vânzările în Cluj-Napoca, unde există și o florărie FlorideLux, mai ales pe segmentul aranjamentelor de decor, cu precădere cele pentru masă.

Produsele incluse în noua colecție CosurideLux.ro se livrează gratuit în 12.500 de localități din România, indiferent de valoarea comenzii.

Detalii suplimentare despre colecție și modul de prezentare al cadourilor corporate sunt disponibile pe: https://www.cosuridelux.ro/cosuri-paste-2017/cadouri-de-lux-paste-2017/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *