bucharest tech week 2021

Mai sunt cinci zile până la finala Vocea României Junior

Karina, Andrei și Maia sunt în cursă pentru trofeul Vocea României Junior și marele premiul de 50.000 de euro!

Duminică seara, nouă juniori au urcat pe scena Vocea României Junior și au interpretat plini de energie, emoție și pasiune piesele alese împreună cu Andra, Marius Moga și INNA. Cei trei antrenori au avut de luat decizii foarte grele, iar la finalul serii au stabilit care sunt cei trei finaliști Vocea României Junior: Karina, Andrei și Maia. Duminică, de la 20:30, vom afla dacă primul câștigător Vocea României Junior este din #echipaAndra, #echipaMoga sau #echipaINNA!

Trei antrenori, trei concurenți în finala Vocea României Junior!

“Îi iubesc pe toți ca și cum ar fi copiii mei! Îi iubesc, îi apreciez pentru toate calitățile lor, pentru că sunt dulci, ascultători, cuminți și modești”, au fost premisele de la care a pornit Andra înainte de a-i asculta pe Teodor Danci, Karina Ștefan și Jessica Lăzărescu în semifinala Vocea României Junior. În momentul deciziei, printre lacrimi, Andra a ales-o pe Karina pentru finală.


După o întâmpinare plină de emoție la aeroport și o vizită in studioul INNEI, cei trei juniori din echipa sa au fost pregătiți să dea tot pe scena Vocea României Junior! Andrei Ciurez, Voicu Dumitraș și Alexia Niculae au reprezentat #echipaINNA în semifinală, iar INNA a declarat că, de când și-a început cariera, momentul în care a trebuit să aleagă cu cine merge în finală a fost cel mai greu pentru ea. La final, a ales să meargă cu Andrei mai departe.

În #echipaMoga, Maia Mălăncuș, Theodor Andrei și Jennifer Dumitrașcu au devenit prieteni foarte buni, iar micuța Maia este responsabilă de buna dispoziție din  echipă, fiind mereu pusă pe șotii. După trei interpretări de excepție, Marius Moga a ales-o pe Maia să reprezinte #echipaMoga în finala Vocea României Junior.

Seara a început cu #echipaAndra, iar Karina trece mai departe în finală!

Are 13 ani și atât antrenorii, cât și colegii de echipă spun că vocea lui seamănă cu cea a Andrei. Teodor Danci a deschis seara semifinalei cu piesa Thinking out lound, pe care a interpretat-o hotărât și a transmis multă emoție prin vocea lui. INNA i-a felicitat pe Teodor și pe Andra pentru alegerea făcută, Moga i-a dat câteva sfaturi lui Teodor despre stilul pe care l-a abordat, iar Andra a spus că este foarte mulțumită și mândră de prestația lui.

“Determinată, muncitoare și… cea mai bună!”, așa se descrie Karina Ștefan! Cu aceeași energie și siguranță a pășit și în semifinala Vocea României Junior, cu piesa Roar și, deși a avut probleme cu vocea înainte de show, a reușit să aducă forță în piesă și să aibă o interpretare originală! Cei trei antrenori au încurajat-o și i-au spus că este făcută pentru scenă.

Jessica Lăzărescu, fata cu șuvița albă, a intrat pe scena Vocea României Junior cu multă emoție, dar și determinarea de a demonstra că merită să meargă mai departe în finală! A cântat Adagio și, deși Moga și INNA au spus că piesa a fost una foarte grea, a reușit să impresioneze cu puterea și vocea ei.

Cu cei trei juniori pe scenă, în momentul deciziei, Andra a simțit, din nou, cât de grea este ipostaza de antrenor în astfel de situații. “Copiii mei dragi și frumoși, sunt foarte mândră de voi, de evoluția voastră, de faptul că ați ajuns până în semifinală! Tot ce îmi doresc la un artist este o voce frumoasă, o emoție pe care să o dea mai departe și o carismă puternică. Concurentul care a cucerit sala cel mai tare în seara asta este Karina!”

Din #echipaINNA, Andrei a primit biletul către finala Vocea României Junior!

Voicu Dumitraș a interpretat piesa Writing’s on the wall și, deși a avut foarte multe emoții, a reușit să intre în spiritul piesei și să transmită un mesaj puternic. Moga a fost impresionat de prestația juniorului, Andra l-a încurajat, iar INNA a spus că Voicu a cucerit-o pentru a mia oară cu interpretarea sa.

Alexia Niculae este glumeața din echipa INNA și reușește, de fiecare dată, să aducă zâmbete pe fețele tuturor. Când vine vorba de muzică, este foarte ambițioasă, învață foarte repede și este determinată să aibă o carieră în muzică. În semifinala Vocea României Junior, a cântat Wrecking Ball, iar Marius Moga i-a spus că este “o fată drăguță și mică, dar cu o voce mare și năprasnică!”.

Andrei Ciurez a cântat piesa What do you want from me și a reușit să aducă o parte din personalitatea sa puternică în interpretarea sa. La finalul momentului, Andra a apreciat relaxarea cu care Andrei a prezentat momentul din semifinala Vocea României Junior, Marius Moga i-a admirat tehnica, iar INNA l-a încurajat și i-a spus că este un adevărat showman.

Fiind foarte emoționată, INNA a ales să ia decizia rapid și a spus: “V-a ieșit tuturor foarte bine! O să merg mai departe cu Andrei”! După momentul alegerii, INNA a transmis, în lacrimi, că “Este foarte greu! E singurul lucru care nu-mi place deloc. De când sunt INNA, cred că a fost cel mai greu moment din viața mea.”.

#echipaMoga merge în finală cu Maia!

Maia Mălăncuș este cea mai mică din concurs, însă a reușit să transmită maturitate, sensibilitate și putere în interpretarea piesei Stone Cold. Andra, Moga și INNA au fost complet fermecați de Maia, de vocea ei și de felul în care a transmis emoția melodiei.

Theodor Andrei le-a transmis tuturor că este momentul pentru Dream on, cu tărie, o voce pe care a adaptat-o pentru fiecare parte a piesei și a ridicat sala în picioare cu spiritul rock în momentul în care a renunțat la geaca de piele cu care era îmbrăcat, ca un adevărat star rock.

Jennifer Dumitrașcu și-a început cariera în telenovela Îngerașii, dar a ales să continue parcursul în muzică, pe scena Vocea României Junior. A interpretat piesa Hero, iar emoția și siguranța cu care a cântat a făcut ca alegerea lui Marius Moga să fie una foarte grea, iar Andra și INNA au felicitat-o pe Jennifer pentru momentul pe care l-a creat pe scenă.

Deși are o experiență de ani de zile ca antrenor la Vocea României, momentul în care a trebuit să aleagă finalistul din echipa sa nu a fost deloc ușor pentru Marius Moga, s-a emoționat și a vărsat câteva lacrimi. Moga a pregătit un moment special, în care fiecare dintre cei 3 concurenți a fost aplaudat pentru prestație, iar micuța Maia a primit papionul lui Moga, care o duce mai departe în finală!

Duminica viitoare, primul sezon Vocea României Junior se încheie, iar Karina, Andrei și Maia au șanse egale pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *