free download 78 travel guides written by experts

Finantare.ro lanseaza Finantare.ro Profesional

In data de 20 martie Finantare.ro lanseaza Finantare.ro Profesional, primul instrument online de afaceri destinat consultantilor din domeniul managementului de proiect din Romania.

Noul pachet de servicii Finantare.ro Profesional introduce un concept inovativ pentru piata online de afaceri din Romania. Este vorba despre o bursa online de consultanta care va aduce beneficii atat consultantilor din domeniul managementului care vor avea acces la clienti potentiali cat si solicitantilor de finantare care vor beneficia de consultanta specializata.

Finantare.ro va continua sa ofere utilizatorilor sai informatii gratuite din domeniul finantarilor, prin monitorizarea continua a oportunitatilor de finantare si a stirilor relevante din domeniu.

Serviciile complete oferite membrilor Finantare.ro Profesional sunt reprezentate de:

  • Clienti pentru servicii de consultanta: cererile de consultanta primite de echipa noastra vor fi accesibile abonatilor Finantare.ro Profesional;
  • Observatorul pietei: articole relevante privind piata consultantei din Romania;
  • Programe de finantare speciale: programe de finantare prezentate in premiera sau programe importante dar extrem de putin promovate in Romania;
  • Buletin informativ personalizat: selectarea informatiilor in legatura cu care consultantii doresc sa fie permanent tinuti la curent prin intermediul buletinului nostru informativ;
  • Fara mesaje publicitare: utilizarea website-ului nu este deranjata de bannere sau mesaje publicitare.

Acest nou concept a fost dezvoltat ca un raspuns la nevoia de consultanta specializata a potentialilor beneficiari de finantare, nevoie sintetizata in urma analizarii numeroaselor mesaje primite de-a lungul timpului de Redactia Finantare.ro in care ni se solicita consultanta in realizarea unei cereri de finantare, a unui plan de afaceri, sau indrumarea catre o firma care ofera astfel de servicii.

Despre Finantare.ro

Finantare.ro – „Portalul surselor de finantare din Romania” – este cea mai completa sursa de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active din Romania.

Publicul tinta al portalului este format din:

– solicitanti de consultanta in domeniul managementului de proiect – persoane de top si middle management din cadrul companiilor romanesti si din cadrul ONG-urilor ce desfasoara activitati pe teritoriul Romaniei;

– consultanti;

– finantatori.

In cei 3 ani de existenta online, peste 1 milion de utilizatori au beneficiat de informatiile furnizate de echipa Finantare.ro.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *