free download 78 travel guides written by experts

Dell a primit premiul CEO Choice

din partea companiei Frost & Sullivan,  pentru „cel mai fiabil producător de sisteme desktop”

Bracknell, Regatul Unit, 20 martie, 2006 – Compania de consultanţă în afaceri Frost & Sullivan a acordat companiei Dell premiul CEO Choice pentru cel mai fiabil producător de sisteme desktop al anului 2005. Premiul a fost acordat pe baza voturilor managerilor generali şi preşedinţilor de companii din toată Europa.1

Katerina Konstantinou, Research Executive la Frost & Sullivan, a declarat: „Dell a demonstrat că este una dintre cele mai performante companii de pe piaţă în ceea ce priveşte adaptarea la necesităţile clienţilor săi. Premiul demonstrează respectul de care se bucură Dell în rândul managerilor generali şi al preşedinţilor de companii din toată Europa."

În afară de clasamentul producătorilor, numele Dell s-a mai aflat pe primul loc şi în clasamentul produselor, la următoarele secţiuni din categoria sisteme desktop: cel mai fiabil, cel mai bun raport calitate-preţ, cel mai înalt nivel de calitate de ansamblu şi cele mai multe aplicaţii preîncărcate.

Jeff Kimbell, Director – Business Marketing, Dell EMEA, a declarat: „Dell a atins poziţia de lider al pieţei datorită efortului constant de a crea o experienţă optimă de utilizare, comercializând, prin sistemul său de vînzare directă, produse şi servicii de calcul bazate pe standarde. Acest premiu reprezintă o recunoaştere a eforturilor noastre.  Faptul că avem contact direct cu clienţii ne permite să răspundem rapid şi uşor la cererile acestora, la un nivel optim de calitate şi preţ."

Dell™ face eforturi constante pentru a răspunde nevoilor fiecărui utilizator, prin soluţii de calcul personalizate şi bazate pe standarde. Datorită comunicării directe cu utilizatorii, Dell poate oferi rezultate superioare, într-un timp foarte scurt. Serviciul Customer Factory Integration (CFI), de exemplu, le permite clienţilor să-şi diminueze costurile de implementare – prin personalizarea sistemelor şi simplificarea instalării.  Datorită acestui serviciu, imaginile (logo-ul afişat pe ecran etc.), software-ul şi perifericele pot fi personalizate încă din fabrică, ceea ce reduce numărul de sarcini de care trebuie să se ocupe personalul intern de suport.  
Dell oferă, de asemenea, un serviciu intitulat Premier Pages™, un instrument care-i ajută pe utilizatori să gestioneze eficient toate etapele deţinerii unui computer: achiziţionarea, gestionarea produsului şi suportul pentru produs.   Dell Premier Pages este un site personalizat pentru clienţii Dell – aceştia au acces la un magazin IT virtual, unde îşi pot configura sistemul dorit şi pot consulta preţurile negociate în prealabil cu Dell.  Toată informaţia necesară se află în acelaşi loc şi este disponibilă 24h/24h, oferindu-vă un grad ridicat de control, economie de timp şi mai multă eficienţă în gestionare.
 
 
Notă către editori
1.    Chestionarul pe baza căruia s-a acordat acest premiu a fost realizat online, pe un eşantion de 135 de manageri generali şi preşedinţi de companii din toată Europa, în luna septembrie a anului 2005. Rezultatele cercetării au fost publicate în Frost & Sullivan CEO Choice Awards Europe, Personal Computing Report, noiembrie 2005.

Despre Frost & Sullivan / Premiile anuale CEO Choice
Frost & Sullivan este o companie globală de consultanţă în afaceri care realizează activităţi ample de cercetare şi de consultanţă de piaţă. Frost & Sullivan acordă în fiecare an premii pentru companiile care ating excelenţa în domeniile lor de activitate.  Companiile premiate sunt alese pe baza unei analize riguroase, realizată pe baza unor criterii foarte precise. Premiile vizează companii de pe o multitudine de pieţe şi dintr-o multitudine de medii de afaceri.  Premiile anuale CEO Choice reprezintă o recunoaştere pentru companiile şi produsele care au câştigat aprecierea liderilor de companii. Programul CEO Choice se bucură, la rîndul său, de o largă apreciere, deoarece premiile acordate reflectă preferinţele comunităţii de lideri din domeniul afacerilor. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi site-ul companiei, la adresa www.frost.com.

Despre Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, oferind tehnologie şi servicii inovatoare, considerate fiabile şi valoaroase de către utilizatori. Beneficiind de o poziţie unică, datorită sistemului său de vânzare directă, Dell vinde în fiecare zi mai multe sisteme decât orice alt producător de calculatoare din lume şi se situează pe poziţia a 28-a în topul Fortune 500. Veniturile companiei din ultimele patru trimestre se ridică la cifra de 56 miliarde USD. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi www.dell.com. Pentru a primi noutăţi despre Dell, vizitaţi www.dell.com/RSS.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *