Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Finala UEFA Europa League, în direct la Pro TV, pe 24 mai, de la 21:30

Miercuri, 24 mai, Pro TV transmite LIVE finala UEFA Europa League, dintre Ajax și Manchester United! După 21 de ani, Ajax a reușit să ajungă din nou într-o finală europeană! Iar miza este foarte mare atât pentru echipa lui José Mourinho (mai exact, 38 de milioane de lire sterline, cea mai mare din istoria clubului), cât și pentru jucătorii de la Ajax, care n-au mai simțit tensiunea dintr-o finală de peste două decenii.

Partida dintre Ajax și Manchester United e transmisă LIVE la Pro TV din Stockholm. Manchester United are toate motivele să lupte pentru calificarea în UEFA Champions League, care le-ar asigura menținerea bonusurilor, dar și a valorii actuale a contractelor de sponsorizare.

ajax_manchester-united
În returul din semifinale, echipa lui Mourinho a obținut 1-1 cu Celta Vigo, iar Ajax s-a calificat în finală după ce a marcat un gol în poarta celor de la Lyon.

Miercuri, de la 21:30, Pro TV spune Bucurați-vă de fotbal!, în marea finală UEFA Europa League, care va fi comentată de Mihai Mironică și Ion Alexandru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *