Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Inițiativa La Terenuri – Spațiu Comun în Mănăștur și Asociația Colectiv A vă invită între 26 și 28 mai la a 5-a ediției a Zilelor Mănășturului în cadrul Zilelor Clujului

Anul acesta dedicăm mai mult timp inițiativelor și acțiunilor comunitare, dorind în același timp să atragem atenția asupra zonei verzi de La Terenuri cât și Cinematografului Dacia. În 2017, Zilele Mănășturului devine oficial Festival Comunitar!

Programul din acest an va cuprinde un curcubeu de activități în cadrul cărora sperăm ca fiecare mănășturean și clujean să se regăsească. Programul este creat împreună cu grupuri de lucru din cartier formate din liceeni, părinți, actori comunitari și culturali sau pur și simplu din cetățeni – grupuri facilitate de asociația noastră – și care se implică activ în organizarea și realizarea evenimentului din acest an.

În plus, anul acesta lansăm Primul Ziar de Cartier din Cluj împreună cu cei de la Buletin de Mănăștur în variantă tipărită și gratuită, conținând și Suplimentul Zilelor Mănășturului. Aici găsiți varianta online: https://issuu.com/buletindemanatur/docs/01_buletin_de_manastur_mai2017.

zilele-manasturului
Zilele Mănășturului este eveniment independent în cadrul Zilelor Clujului, evenimentul nostru fiind susținut prin finanțările nerambursabile de la bugetul local alocate pentru activități non-profit.

Eveniment organizat în cadrul Zilelor Clujului (25-28mai).
Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca.
Proiect co-finanțat de AFCN.
Parteneri media: Radio Cluj, TVR Cluj, Zile și Nopți,Buletin de Mănăștur, Actual de Cluj, Transilvania Reporter, Clujul Cultural, Cluj.com, Slicker.ro, Zeppelin, Radio Impuls, Napoca FM, Infotrafic.
Prieteni: Grupul de inițiativă pentru Mănăștur, Centrul Cultural Clujean, Asociația Firul Ariadnei, SALT, Asociația Clubul Sportiv de Fotbal Juniorul, Parcul Natural Văcărești, Grupul de inițiativă civică Lacul Tei, La Boletache, Minte Forte, Asociația Cealaltă, Rock Academy, Liceul Teoretic Eugen Pora, Școala GeneralăLiviu Rebreanu, Daisler Print House.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *