creative night talks

Finala UEFA EURO 2020 se joacă cu noua minge UNIFORIA FINALE

adidas lansează astăzi UNIFORIA FINALE, mingea oficială pentru Semifinalele și Finala UEFA EURO 2020.

La fel ca mingea UNIFORIA utilizată în campionat până în acest moment, designul evidențiază noțiunea de doborâre a barierelor, depășirea frontierelor și diversitatea, printr-o coliziune unică de artă și fotbal. Pentru adidas, mingea reprezintă acel simbol al posibilității – vehiculul care poate inspira următoarea generație de talente în fotbal și comunități din întreaga lume.

Pentru mingea care va fi folosită pentru încoronarea câștigătorilor turneului din acest an, au fost adăugate detalii suplimentare pentru a celebra locația și gloria potențială a meciurilor finale, asigurându-se astfel o evidențiere a mingii pe teren.

UNIFORIA FINALE_BALL

Acestea includ detalii filigran ale stadionului Wembley – unde vor fi disputate semifinalele și finala UEFA EURO 2020TM; precum și un imprimeu alb suplimentar pentru un aspect plăcut. Aceste caracteristici sunt contrastate cu accente de verde aprins, roșu, albastru și roz, inspirate de simbolurile iconice londoneze și de culorile tradiționale ale sărbătorii fotbalului, care stau pe un fundal negru reprezentând cerul întunecat al nopților londoneze.

Mingea UNIFORIA FINALE este disponibilă de astăzi în magazinele selecționate adidas.

Pentru a afla mai multe, urmăriți conversația pe Instagram, Facebook și Twitter folosind @adidasfootball.

Pentru mai multe informații media, vizitați https://news.adidas.com/GLOBAL/PERFORMANCE/FOOTBALL.

Despre adidas în fotbal

adidas este liderul global în fotbal. Este furnizorul oficial al celor mai importante turnee de fotbal din lume, cum ar fi Cupa Mondială FIFA™, Campionatul European UEFA și Liga Campionilor UEFA. adidas sponsorizează, de asemenea, unele dintre cluburile de top din lume, inclusiv Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Bayern München și Juventus. adidas este, de asemenea, partener al unora dintre cei mai buni sportivi din joc, inclusiv Leo Messi, Paul Pogba, Mohamed Salah, Paulo Dybala, Thiago Alcantara, Gabriel Jesus, Roberto Firmino, Joao Felix, Serge Gnabry, Isco, Dele Alli, Karim Benzema, Vivianne Miedema, Catarina Macario, Lindsey Horan și Wendie Renard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *