free download 78 travel guides written by experts

Filmele acestui weekend la Kanal D

Sambata 31 mai, de la ora 10:30, Kanal D le ofera telespectatorilor sai “Impy in tara minunilor” (Urmel voll in farth), un film din anul 2008, in regia lui Reinhard Klooss si Holger Tappe, avandu-i ca protagonisti pe actorii Hannes Maurer si Wolfgang Völz.

„Impy in Tara Minunilor” este un film bazat pe nuvela „Urmel from the Ice Age”, de Max Kruse. Pe o insula tropicala, magica, numita Tikiwoo, un grup de iubitori de animale fac o descoperire… un pui de dinozaur inghetat din vremuri preistorice! Impy, așa cum este numit puiul de dinozaur, este iubit de noua sa familie si dornic sa exploreze lumea cea noua. In momentul cand un rege, dintr-o tara indepartata, vrea sa captureze micul dinozaur, pentru colectia sa privata, toti locuitorii insulei trebuie sa se uneasca pentru a salva noul lor prieten.

De la ora 21:30 vedem “Gordy” (Gordy), un film realizat in anul 1995, in regia lui Mark Lewis, cu Kristy Young, Doug Stone si James Donadio, in rolurile principale.

Gordy este purcelus dragut, neobisnuit, care detine darul vorbirii. Simpaticul Gordy incearca sa-si salveze familia, care a fost dusa la un abator din Nebraska. Pentru Gordy este o sarcina complicata, mai ales ca de la acel abator, niciun purcelus nu s-a mai intors. Totul depinde de el si trebuie sa isi salveze familia inainte ca acestia sa fie transformati in carnaciori. Gordy este o comedie dramatica, plina de neprevazut.

Incepand cu ora 23:30, Kanal D va invita sa urmariti “Elita” (The Elite), o ecranizare din anul 2001, in regia lui Terry Cunningham, avandu-i ca protagonisti pe Steven Williams, Jürgen Prochnow si Maxine Bahns.

Aflat intr-o misiune cu risc maxim, colonelul Barret McKay (Steven Williams) nu reuseste sa previna un atac terorist care distruge avionul ce transporta familiile unor importanti oameni de afaceri. Printr-o minune, McKay scapa din avionul prabusit in Ocean impreuna cu 5 copii care vor ramane in grija sa. Peste ani, aceasta „familie” se transforma intr-o unitate de elita care lupta impotriva terorismului international avand actiuni, dintre cele mai pericoloase, in toata lumea. Actiunea filmului ajunge la cote maxime cand un terorist, hotarat sa distruga capitalismul american, boicoteaza Conventia Internationala a Oamenilor de Afaceri. Leader-ul terorist este aceeasi persoana responsabila de dezastrul aerian.

Duminica, 1 Iunie, de la ora 22:30, vedem filmul horror “Grizzly Park” (Grizzly Park) , realizat in anul 2008, in regia lui Tom Skull, cu Glenn Morshower, Randy Wayne si Zulay Henao.

Opt tineri adulti sunt trimisi sa munceasca in folosul comunitatii in Parcul Grizzly. Ei trebuie sa ingrijeasca aceasta rezervatie timp de 1 saptamana. Niciunul, insa, nu banuieste ca vor fi vanati de un criminal in serie , pe nume Butch (Jeff Watson), dar si de un urs grizzly (interpretat de ursul dresat Brody). Tinerii fac parte din medii sociale diferite, iar regizorul filmului, Tom Skull, subliniaza cum nu se poate mai bine acest lucru pentru privitor.

Bucuresti, 30.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *