free download 78 travel guides written by experts

Filmele acestui weekend, la Kanal D

Sămbătă, 17 mai, de la ora 21:30

Kanal D oferă telespectatorilor producția “Șarpele fermecat” (“The Sorcerer and the White Snake”, 2011), în regia lui Siu-Tung Ching, bazat pe faimoasa legendă chinezească a Șarpelui Alb. “Șarpele fermecat” unește acțiunea cu fantezia, iar efectele speciale se îmbină cu stilurile de arte marțiale.

Filmul urmărește povestea de dragoste dintre un tânăr doctor, Xu Xian (Raymond Lam) și un șarpe alb bătrân de 1.000 de ani, Susu (interpretat de actrița Eva Huang). Șarpele îl salvează de la înec și cei doi ajung să se căsătorească. Dar regulile nescrise care guvernează echilibrul lumii afirmă că muritorii nu se pot îndrăgosti de spirite, iar călugărul Fahai (Jet Li) și discipolul său Neng Ren (Wen Zhang) descoperă secretul lui Susu. Aceștia vor face tot posibilul pentru a-i despărți pe cei doi îndrăgostiți. Lupte spectaculoase converg spre confruntarea finală.

Actorul Jet Li a declarat într-un interviu că rolul pe care l-a interpretat în acest film a fost cel mai dificil din cariera sa, deoarece a trebuit să încaseze toți pumnii de la oponenții săi, nefiind protejat. Jet Li a mai precizat că producătorii l-au “păcălit” să accepte rolul pe care, inițial, l-a refuzat. Producătorii l-au convins că nu va avea multe scene de luptă, dar, la filmări, s-a dovedit a fi contrariul.

Sămbătă, de la ora 23:30, vedem “Apele întunericului”, un film horror, în regia lui Jim Wynorski.

“Apele intunericului” este un film cu efecte vizuale elaborate, care înfățișează lupta între bine și rău, la proporții mitologice.

În România, anului 1592, sătenii sunt terorizati de un demon și, după îndelungi încercări, reușesc să închidă creatura, departe, într-un mormânt. O serie cutremure produse în anul 2004, eliberează bestia, despre care se credea că a dispărut pentru totdeauna. Doi agenți CIA (Sandra Hess și Michael Pare) sunt trimiși la București, pentru a investiga un caz dificil de răpire dar și o serie de crime. Din păcate, ei nu au nicio despre enormitatea răului pe care trebuie să îl înfrunte . Ei descoperă ceva inexplicabil: un Gargui malefic, trecut în tărâmul morților și izgonit pentru totdeauna, s-a întors în lumea reală cu dorința de a se răzbuna.

Duminică, 18 mai, de la ora 22:30, Kanal D difuzează filmul “Vânătorii de tigri”, o ecranizare în regia lui Gary Yates, ce îi are ca protagoniști pe Gary Busey și Ty Wood.

Un tigru bengalez, lăsat liber într-un orașel mic, face ravagii printre locuitorii ținutului. Numai șeriful Barnes (Busey) și vănătorul Graham (Clark) pot distruge bestia. Băiețelul Roy (Wood), care are o legătură ciudată cu tigrul, încearcă să-l salveze. Dar ce se întâmplă când vânătorul devine vânat, iar un animal extrem de rău, îşi iese din fire, însetat de sânge?

“Vânătorii de tigri” este produs in anul 2007, de RHI Entertainment, și este o ecranizare după romanul „Shikari”, al lui Jack Warner.

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *