free download 78 travel guides written by experts

Fii… altfel! Litera transforma copiii in mici librari

Litera MicaÎn cadrul programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, desfășurat în perioada 6-10 aprilie, Litera invită clasele de copii din București să treacă pragul librăriei de pe Bulevardul Magheru nr. 8-10 pentru a-i învăța pe cei mai mici dintre cititori ce presupune meseria de librar.

Timp de o oră, elevii vor face parte din lumea poveștilor și vor învăță care este traseul unei cărți de la scriitor la cititor, cum sunt organizate cărțile într-o librărie, ce presupune meseria de librar. Fiecare își va putea alege câte o carte pe care să o recomande colegilor, așa cum face un adevărat librar.

Pentru elevii de liceu, Litera a pregătit în Săptămâna altfel o întâlnire cu prezentatorul și realizatorul de emisiuni radio și TV Andrei Gheorghe care le va vorbi copiilor despre literatura SF, fantasy și seria de cărți „Labirintul”. Aceasta va avea loc luni, 6 aprilie, ora 11.30 în sala de festivități a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”.

Fii… altfel! Litera transforma copiii in mici librari

Programul „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” este dedicat activităților educative extracurriculare și extrașcolare, care să le îmbogățească elevilor orizontul de cunoaștere.

Bucuresti, 06.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *