metalshow

FHM martie – sexy, provocator, incitant

În FHM martie Andreea Bănică ne (în)cântă privirile pe două coperţi super sexy! Vedeta a acceptat provocarea echipei editoriale FHM, de a poza „îmbrăcată” doar de o chitară, pe una dintre coperţi, şi de un saxofon pe cealaltă.

Experienţa editorială FHM, talentul fotografului Marius Bărăgan şi frumuseţea Andreei Bănică au transformat rezultatele şedintei foto într-un pictorial de 7 pagini, în care vedeta işi înnebuneşte admiratorii cu formele ei, dar şi în două coperţi diferite, absolut incendiare! Şi pentru ca rezultatul să fie pe măsură, Andreea a dezvăluit o sumedenie de amănunte picante, unul dintre ele referindu-se chiar la aventura sexuală petrecută in maşină.

Fiind un număr muzical, pe lângă articolul în care încercăm să înţelegem de ce in România toată lumea are voce, dar majoritatea fac play-back şi de ce în loc de piese originale avem de-a face cu plagiaturi, puteţi deasemenea afla care sunt primele 30 cele mai cool videoclipuri din toate timpurile !

„Înainte viaţa era o luptă. Întotdeauna aveam o armă la mine şi obişnuiam să vând droguri” – citatul aparţine controversatului rapper 50CENT care vorbeşte despre droguri, prietenii inşelate si viitoare colaborări.

„FHM Martie este un număr în mare măsură <muzical>”, a declarat Eduard Ţone, redactorul şef al revistei. “Andreea Bănică e cu adevărat hot dar nu treceţi cu vederea nici celelalte articole şi în special cel despre buena vista, curentul cubanez atât de adulat şi la noi”.

FHM este o revista editată de trustul de presă Sanoma Hearst România. Din portofoliul său mai fac parte de asemenea revistele Esquire, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Beau Monde, National Geographic, mami, Casa şi Grădina, Femeia., Femeia de Azi şi Story.

Bucuresti, 5.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *