free download 78 travel guides written by experts

De ‘Ziua Femeii’, Scorpion va invita la un concert extraordinar

Ovidiu Komornyik – Angela Similea

·    Vineri – 7 martie 2008, Scorpion este partener al spectacolului ’Mister Martisor 2008’ ce va avea loc la clubul ’Extrem’ din municipiu, incepand cu orele 22:00
·    Mai mult, sambata, 8 martie 2008, de ’Ziua Femeii’, Scorpion va invita sa luati parte la concertul extraordinar Ovidiu Komornyik & Angela Similea, ce va avea loc la Hotelul ’Fashion Center’ din Focsani, incepand cu orele 20:00

Scorpion da startul distractiilor de primavara! Pentru a va dezmorti dupa o iarna mohorata, Scorpion va invita sa participati la spectacolul-concurs ’Mister Martisor 2008’ ce va avea loc vineri- 7 martie 2008, incepand cu orele 22:00, la clubul ’Extrem’ din municipiul Focsani.  La acest eveniment vor concura 15 tineri aratosi din Focsani care vor trebui sa treaca prin mai multe probe propuse de catre organizatori.

Gazda acestui show este nimeni altul decat faimosul Geo Da Silva, Mc-ul petrecerilor reusite din Romania. Geo da Silva este cunoscut inca de cand facea parte din din trupa ‘Funky DJs’, vestita in toata tara pentru show-urile lor din fiecare vara din discoteca ‘Tineretului’ din Costinesti. Ei au devenit an de an, din ce in ce mai cunoscuti, iar de cateva veri au lansat single-uri care au devenit adevarate imnuri ale verii. ( “Doar tu si eu” si “Stai”).

Geo da Silva are si melodii solo, cel mai cunoscut single fiind “I’ll Do You Like a Truck”, o piesa care este ascultata in toate discotecile din tara. (desi nu este promovata pe canale oficiale si nu are videoclip decat pe internet).
Ca de fiecare data, si la acest eveniment Scorpion va oferi premii consistente tuturor participantilor.

Iubitorilor de muzica de calitate si celor care pretuiesc eternul farmec feminin Scorpion le propune un concert extraordinar Angela Similea – Ovidiu Komornyik. Concertul va avea loc de ‘Ziua Femeii, incepand cu orele 20:00, la Hotelul Fashion Center din Focsani.

După mai bine 35 de ani de la debutul său artistic, şi după circa un deceniu de absenţă din peisajul muzical autohton, Angela Similea va ofera posibilitatea sa reascultati, de data aceasta live, melodii  de succes, cunoscute şlagăre fredonate ani de-a rîndul de publicul larg,  precum "Să mor de dragoste rănită", "Casa mea", "De ce te uiţi la mine".  De asemenea cei doi vor interpreta piese de pe albumul "Lumea mea“, rod al colaborarii comune din ultimii ani.

Scorpion, unicul partener al acestui eveniment de exceptie, a pregatit o serie de surprize invitatilor.

Infrunta astenia de primavera in ritm de dans si voie buna, alaturi de Scorpion!

Inca din 1998 SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.

Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Focsani, 5.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *