free download 78 travel guides written by experts

Festivalul PLAI – editia X

Best Small European Festival

Pentru un început de săptămână optimist, dorim să anunțăm că Festivalul PLAI a ajuns pentru cea de-a 3-a oară în finala European Festival Awards la categoria Best Small European Festival.

“Ne bucurăm mult pentru această nominalizare şi dorim să mulţumim în primul rând participanţilor care au venit la ediţia X fără a cunoaşte artiştii de pe scena mare. A fost unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la ei. Mulţumim de asemenea partenerilor pentru încrederea şi susţinerea continuă. Noi ne-am apucat să muncim cu spor şi drag pentru ediţia a 11-a şi aşteptăm cu nerăbdare rezultatele din ianuarie de la Groningen.” [Deea Rădulescu, coordonator Festivalul PLAI 2016]

Ca şi scurtă incursiune istorică, începând din 2009, Festival Awards recunoaşte şi premiază festivalurile europene în cadrul galei de la Eurosonic Noorderslag, Groningen, Olanda.

Prima înscriere a festivalului PLAI în competiţie a fost în anul 2012 şi a fost totodată primul şi singurul festival din Romania care a ajuns în finală. A doua înscriere şi selectare printre primele 10 evenimente din Europa a fost în 2014 iar cea de-a 3-a este pentru ediţia aniversară din acest an, o ediţie frumoasă care a adus peste 10 000 de oameni în decursul celor 3 zile.

Detalii: www.plai.ro, //www.facebook.com/PLAIFestival, www.twitter.com/PLAIFestival.

Bucuresti, 24.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *