bucharest tech week 2021

Festivalul International de Circ – spectacole amanate

Din cauza unor incidente nefericite programul Festivalului International de Circ de la Sibiu de astazi, 12.08.2007, a suferit o serie de modificari:

–         spectacolul familei Micheletty, programat sa aiba loc la ora 20.00, a fost anulat, intrucat unul dintre membrii trupei a suferit un accident in timpul repetitiei.

–         spectacolul Les Philip’s, programat sa aiba loc astazi la ora 18.00, a fost de asemenea anulat intrucat artistul accidentat din trupa Micheletty avea un numar de clovnerie alaturi de aceasta trupa.

–         spectacolul trupei SchDong programat initial in data de 11.08, de la ora 18.00, amanat apoi pentru astazi, la ora 19.00 va fi de asemenea anulat, din cauza faptului ca recuzita artistilor a fost ratacita in aeroportul din Paris si nu a reusit nici pana la aceasta ora sa ajunga la Sibiu.
In ciuda acestor evenimente nefericite, organizatorii au si o veste buna pentru spectatori. Astazi, la Pavilionul 2007, incepand cu ora 20.30 ii veti urmari pe toti participantii la aceasta prima editie a Festivalului International de Circ de la Sibiu, intr-o Gala a Festivalului. La final, in Piata Mare, la ora 22.00 veti putea urmari spectacolul trupei La Salamandre, urmat de un impresionant foc de artificii.

Organizatorii regreta incidentele survenite si cer scuze spectatorilor pentru eventualele neplaceri create.

Sibiu, 12.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *