free download 78 travel guides written by experts

Femei distractive, neinfricate si sofisticate

În luna noiembrie, AXN vă prezintă noii îngeri ai lui Charlie

AXN, canalul de televiziune care aparţine de Sony Pictures Television, ce difuzează emisiuni şi seriale de divertisment general, acţiune şi aventură va aduce pe micile ecrane în luna noiembrie nişte eroine contemporane, în serialul din 2011 Îngerii lui Charlie, bazat pe serialul original din anii ’70. Aventura va continua cu serialul poliţist Memorie perfectă şi sezoane noi din serialele de succes NCIS: Anchetă militară şi NCIS: Los Angeles. Surpriza lunii este noul serial în care apare actorul şi producătorul Kiefer Sutherland, Confesiunea.

Îngerii lui Charlie/ Charlie’s Angels – sezonul 1 – în premieră la AXN!
Din 7 noiembrie, în fiecare luni, de la ora 22:00

Mulţumită misteriosului miliardar Charlie Townsend, trei femei frumoase primesc şansa să lase în urmă trecutul. Îngerii lui Charlie are la bază serialul de succes din anii ’70 şi ne face cunoştinţă cu trei noi îngeri. Toate sunt detective neînfricate, frumuseţi care întorc capetele pe stradă şi prietene apropiate. Abby Sampson (Rachel Taylor) este o fată din înalta clasă americană care a devenit hoţ de talie mondială. Apoi Kate Prince (Annie Ilonzeh) este o poliţistă din Miami căzută în dizgraţie, care şi-a pierdut atât cariera cât şi logodnicul. Şi mai este şi Gloria, un locotenent cu imaginea pătată care se pricepe la explozibili. Îngerii sunt aleşi de noul Bosley (Ramon Rodriguez), un hacker tânăr şi atrăgător care le ajută să rezolve cazuri şi se bucură de compania acestor femei puternice şi frumoase. Sub îndrumarea lui, îngerii lucrează pentru misteriosul lor şef Charlie şi rezolvă cazuri care le duc prin diverse locuri, de la depozite de droguri la vile de lux din Miami.

Memorie perfectă/ Unforgettable – sezonul 1 – în premieră şi în exclusivitate la AXN!
Din 10 noiembrie, în fiecare joi, de la ora 22:00

Poppy Montgomery joacă rolul principal în Memorie perfectă. Ea o interpretează pe Carrie Wells, o fostă poliţistă misterioasă care suferă de o afecţiune rară datorită căreia memoria ei este perfectă. Astfel, ea îşi aminteşte fiecare loc, fiecare conversaţie, fiecare moment de bucurie şi de tristeţe. Nu e ca şi cum nu uită nimic, ci mai degrabă nu poate uita nimic, cu excepţia detaliilor zilei în care sora ei a fost ucisă cu mulţi ani în urmă. De atunci, Carrie a încercat să-şi lase trecutul în urmă. Însă, în mod neaşteptat, ea îl reîntâlneşte pe Al Burns (Dylan Walsh), fostul ei iubit şi partener. Asta se întâmplă când este consultată într-un caz de omucidere.

NCIS: Anchetă militară/ NCIS, sezonul 4
Din 3 noiembrie, în fiecare joi, de la ora 21:00

Fiecare membru al echipei se confruntă cu absenţa lui Gibbs în propriul mod. Trecutul lui Ziva se întoarce să o bântuie când, fără să vrea, aceasta este martora asasinării unui ataşat militar. Criminalul este fostul ei partener de la Mossad. Convinsă că tatăl ei a ordonat crima, Ziva caută refugiu în ambasada Israelului doar ca să descopere că este căutată de FBI. Echipa NCIS, condusă acum de Tony, încearcă să-i demonstreze nevinovăţia, timp în care Ziva contactează singura persoană în care a avut întotdeauna încredere. NCIS: Anchetă militară este mult mai mult decât o dramă plină de acţiune. Presărat cu doze de umor, este un serial care se concentrează pe dinamicile complexe şi întotdeauna amuzante ale unei echipe forţate să lucreze împreună în situaţii pline de stres.

NCIS: Los Angeles/NCIS:LA, sezonul 2!
Din 2 noiembrie, în fiecare miercuri, de la ora 23:15

NCIS: Los Angeles este o dramă despre lumea riscantă a unei divizii NCIS care trebuie să prindă criminalii periculoşi ce ameninţă securitatea naţională. Luându-şi identităţi false şi folosind cea mai avansată tehnologie, această echipă de agenţi extrem de bine pregătiţi lucrează sub acoperire şi-şi riscă vieţile pentru a-şi îndeplini misiunile. Agentul special “G” Callen este un cameleon care se transformă în oricine e nevoie să fie ca să se infiltreze în lumea criminalilor. Partenerul lui este agentul special Sam Hanna, un fost membru al trupelor SEAL care a luptat în Afganistan şi Irak. Agentul special Kensi Blye este fiica extrem de isteaţă a unui puşcaş marin ucis. Ea trăieşte pentru adrenalina care vine odată cu munca sub acoperire. Operatorul Eric Beale se ocupă de fiecare computer şi maşinărie din centrul diviziei.

AXN special


Confesiunea/The Confession
– sezonul 1
Din 7 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 22:55

Creat de Kiefer Sutherland, care joacă şi rolul principal, Confesiunea este o poveste unică despre căinţă şi explorarea binelui şi răului împreună cu un criminal (Kiefer Sutherland) şi un preot (John Hurt). Povestea începe în ajunul Crăciunului când un asasin intră într-o biserică pentru a-şi mărturisi păcatele unui preot. Printr-o serie de amintiri năucitoare aflăm călătoria celui care se confesează, de la cauza care l-a adus aici la un final dramatic unde ultima şansă a bărbatului la căinţă atârnă în echilibru. Deşi la început păcătosul pare să fie o maşină de ucis, rece şi calculată, iar preotul arbitrul Binelui, pe măsură ce serialul evoluează devine clar că ambele personaje sunt mult mai complicate decât ar fi putut bănui vreunul dintre ei.

Bucuresti, 17.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *