Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Favoritul lui Publicis la Cannes

Adrian Ioţa, 23 de ani, graphic designer la Publicis Romania, este unul din cei 2 câştigători ai industriei de publicitate din România care vor participa în perioada 17 – 24 iunie la prestigiosul festival de publicitate de la Cannes, secţiunea “Young creatives”.

Absolvent al Academiei de Arte din Bucureşti, creativul lui Publicis a debutat în publicitate în anul II de facultate la agenţia Adviser, unde, în calitate de Art Director, a lucrat pe cele mai multe din conturile agenţiei. După câteva luni de experienţă, a trecut la departamentul de web al aceleeaşi agenţii, Adviser Interactive. După separarea celor 2 companii, Adrian, împreuna cu majoritatea dintre foştii colegi, au lucrat pentru 4 Players, agenţie în care şi-a demonstrat atât calităţile de web designer cât şi cele de Art Director.

În octombrie 2005 s-a alăturat echipei de creaţie a agenţiei Publicis Romania. Dragoş Olteanu, Directorul de Creaţie al Publicis Romania, povesteşte despre colegul său: “Ca-n orice poveste frumoasă, l-am cunoscut pe Adi întîmplător. Era vecin de palier cu un fost coleg de-al meu. Mi-a trimis portofoliul, mi-a placut, l-am chemat. Dar ce am vazut la el în primul rănd a fost bunul simţ. Şi cel dat de cei 7 ani de-acasă de la el, şi bunul lui simt estetic, cel care-l ajută la ce face. Mă bucur extraordinar pentru el, i s-a întâmplat un lucru pe care-l merita cu prisosinţă. Îl aştept cât de curând, în departament ca art director.”

Bucuresti, 23.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *