Kinodiseea

BCR LEASING – Cea mai admirata companie de leasing

BCR LEASING a primit premiul <Cea mai admirata companie de leasing> in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Leasing 2006. Evenimentul a fost organizat de catre Bucharest Business Week, in colaborare cu Asociatia Societatilor de Leasing din Romania (ASLR) si Asociatia de Leasing Bancar (ALB).

Acest premiu confirma rezultatele notabile ale companiei in primele patru luni ale anului 2006, respectiv o valoare a bunurilor finantate de peste 78 mil. Euro. Aceasta cifra reprezinta o crestere de peste 26% a vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut. Valoarea totala a contractelor incheiate in intervalul ianuarie-aprilie 2006 a fost de aprox. 95 mil. euro, reflectand competitivitatea ofertei sale de servicii financiare si continuarea trendului ascendent de dezvoltare a companiei. BCR LEASING se mentine astfel in topul companiilor nationale de leasing, dupa ce in 2005 atinsese o cota de piata de 11% si un volum total al finantarilor de peste 235 mil. euro. 

In privinta ponderilor fiecarui sector specific, portofoliul companiei se prezinta astfel: 67% autoturisme, inclusiv flote, 15% vehicule comerciale, 16% echipamente si utilaje industriale si 2% leasing imobiliar.

„Obiectivul nostru principal in 2006 este acela de a realiza o crestere rationala a companiei peste nivelul mediu de crestere a pietei, punand calitatea in centrul acestei cresteri”, a declarat Claudiu Emanuil Stanescu, Presedinte-Director General BCR LEASING. „Eforturile noastre de flexibilizare a produselor de leasing, de imbunatatire a specializarii personalului de vanzari si de dezvoltare a acoperirii teritoriale sunt menite, in primul rand, sa faciliteze accesul clientilor la BCR LEASING, printr-o perceptie mai buna a valorii pe care aceasta o poate adauga eforturilor de dezvoltare ale companiilor de pe piata nationala, mai ales in perspectiva deschiderii europene. Ne dorim ca leasingul sa fie perceput din ce in ce mai mult ca un instrument accesibil de finanţare a investiţiilor la nivel naţional. Aceste eforturi reprezinta, in acelasi timp, maniera in care BCR LEASING se pregateste ea insasi pentru o piata deschisa”, a adaugat dl. Stanescu.

Oferta BCR LEASING include intreaga gama de servicii de leasing financiar, pentru autovehicule, flote, echipamente si utilaje industriale, software, bunuri imobiliare (in sistem leasing financiar clasic sau sale-and-lease-back), pentru achizitionarea de hale industriale, spatii cu destinatie productiva, cladiri de birouri, centre comerciale, hoteluri si pensiuni, etc. Gradul de cuprindere al acesteia, precum si prezenta companiei, prin cele 24 agentii, in principalele orase din tara, reflecta intentia BCR LEASING de a servi intereselor de dezvoltare ale intreprinzatorilor locali, inclusiv prin finantarea unor proiecte complexe.

BCR LEASING este prezenta de cinci ani pe piata romanesca a leasingului, ca membra a puternicului Grup financiar BANCA COMERCIALA ROMANA. Fiecare din cei cinci ani de activitate i-a adus o crestere constanta a cifrei de afaceri, rezultat generat de accentul pe care echipa BCR LEASING l-a pus pe aspectele inovative ale leasingului si adaptarea cat mai eficienta la evolutiile pietei.

Bucuresti, 23.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *