free download 78 travel guides written by experts

Fata din gheaţă (primul volum din seria Erika Foster)

Robert Bryndza
Editura Trei

O tânără este descoperită sub un strat gros de gheaţă. Zona este una rău famată. Tânăra este fata unor oameni din înalta societate. Investigaţia trebuie gestionată cu grijă.

Fata din gheata

Erika Foster este chemată să se ocupe de investigaţia care să ducă la elucidarea acestei crime. Dar Erika are un trecut care nu generează foarte multă încredere. Totuşi, ea trebuie să rezolve această crimă pentru a-şi salva cariera. Stilul ei este diferit de al şefului care, deşi o sprijină, dorea ca familia fetei să aibă tratament preferenţial. Erika nu se lasă şi începe să analizeze trecutul victimei descoperit, strat cu strat, legături nebănuite între oameni şi întâmplări care, până acum, nu au fost puse cap la cap.

Va influenţa trecutul Erikăi mersul anchetei? Şi ce legătură ar putea fi între omorârea aceste fete bogate şi uciderea a trei prostituate, în aceeaşi manieră, de-a lungul timpului?

Fata din gheaţă este primul volum din seria Erika Foster şi se constituie într-o lectură perfectă pentru iubitorii de romane poliţiste. Suspansul este bine dozat, indiciile sunt furnizate cu măsură, criminalul fiind greu de identificat. Personajele sunt atent construite, iar scenele de dialog prezente din abundenţă fac romanul uşor de citit. De fapt, îţi dai seama la final că nu ai putut să îl laşi din mână până nu ai aflat ce s-a întâmplat de fapt cu fata din gheaţă. Nu este aşadar de mirare că romanul a fost vândut în peste două milioane de exemplare în primii doi ani de la lansare, iar seria Erika Foster este una de succes la nivel internaţional.

“Te ține cu sufletul la gură și, când crezi că ai dezlegat misterul, finalul te ia complet prin surprindere.” – Book Lover Cat Lady

“Nenumărate răsturnări de situație… Rămâi fascinat până la ultima pagină. Dă dependență!” – The Book Review Café

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *