Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pentru România – filmul care aduce războinicii daci în zilele noastre

Lansare în cinematografe în data de 05 octombrie

Doi războinici daci ajung în prezent şi descoperă o Românie care îi pune pe gânduri. Intriga filmului regizat de Andrei Bărbat îi poartă pe protagonişti într-o călătorie plină de adrenalină, la finalul căreia soarta României va fi schimbată pe veci.

O echipă ambiţioasă de tineri a realizat o producţie cinematografică inedită, care îşi doreşte să împletească istoria cu evenimente din prezent, într-o aventură ce abundă în efecte speciale, pilde şi intrigi politice. “Pentru România” prezintă scene de luptă care se desfăşoară de la Otopeni până în Londra şi din Bucureşti până la Sarmizegetusa. Întreaga acţiune se învârte în jurul ideii principale de patriotism, de a-ţi iubi ţara şi a lupta până la capăt pentru a o pastra, de a lupta pentru ţara ta.

Pentru Romania

“Prin filmele şi proiectele pe care le facem ne propunem să oferim publicului un alt tip de cinema: un cinematograf cu filme pentru publicul de toate vârstele şi nu unul adresat festivalurilor de premii în care publicul este select şi restricţionat”, au declarat reprezentanţii Dacron Productions, cea care se află în spatele lungmetrajului.

Din distribuţie fac parte: Andrei Bărbat (cel care semnează şi scenariul şi regia lungmetrajului), Alexandru Şinca, Silvana Şorop, Mădălin Alexandru Negoiţă, Radu Valahu, Michael Douglas, Marlon Kameka, Samuel Caruso, Daniel Maya, Laurenţiu Dima.

Avanpremiera filmului va avea loc pe 04 octombrie la Qreator by IQOS. Alături de presa de specialitate şi de bloggerii invitaţi, la eveniment va participa în calitate de MC şi Radu Valahu, supranumit braţul de fier al României, cel mai puternic om din România.

Premiera filmului va avea loc astfel:

Bucureşti: 5 octombrie – Cinema Europa şi Cinema Glendale
Târgu Mureş: 11 octombrie – Cinema Arta
Petroşani: 11 octombrie – Cinema Victoria
Caransebeş: 11 octombrie – Cinema Luna
Reşiţa: 11 octombrie – Cinema Dacia
Slatina: 25 octombrie – Cinema Slatina
Piteşti: 8 noiembrie – Cinema Trivale
Sfântu Gheorghe: 29 noiembrie – Cinema Arta Művész Mozi by Cityplex
În plus, pe 7 Decembrie, “Pentru România” va fi disponibilă pe platforma Vimeo On Demand, atât pentru români, cât şi pentru spectatorii din străinătate, pelicula fiind subtitrată în limba engleză.

Puteţi urmări un alt trailer oficial al filmului aici: https://www.youtube.com/watch?v=z7SUMVzki4Q

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/FilmPentruRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *