free download 78 travel guides written by experts

FashionUP anunta campania pentru Black Friday 2015: reduceri de pana la 80% timp de trei zile

FashionUP, magazin online dedicat segmentului fashion, pregătește o campanie specială de Black Friday 2015 și perioada reducerilor la sute de produse va fi de trei zile, începând cu 20 noiembrie.

Sub numele “FashionUP/Price Down – Ținem prețurile sub toc”, FashionUP le va oferi clienților reduceri de până la 80%, iar în portofoliul dedicat marelui eveniment al promoțiilor vor fi incluse toate produsele magazinului.

Oferta FashionUP pentru Black Friday 2015 cuprinde şi colecţiile noi de haine, însă cei interesaţi pot căuta piese vestimentare şi din ediţiile anterioare. În funcție de preferinţe, clienţii vor găsi cu siguranță ceea ce caută, simplu și rapid. Mai mult, pe prima pagină a fashionup.ro vor fi afișate cele mai mari reduceri, devenind un hub prin intermediul căruia cumpărătorii se pot informa foarte ușor.

O altă surpriză pregătită clienţilor este aceea că, în perioada 17-19 noiembrie, FashionUP va avea o campanie de teaser, iar cei care se vor înscrie vor primi un cod secret, care ulterior le va garanta întâietate la ofertele propriu-zise de Black Friday.

Printre produsele de sezon se numără ghetele, cizmele, gecile sau puloverele la prețuri mici. Estimările FashionUP pentru cele trei zile de campanie “FashionUP/Price Down – Ținem prețurile sub toc” sunt că vor fi înregistrate vânzări de aproximativ un milion de euro.

Bucuresti, 12.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *