Fara Cravata – Auto Bowling Cup 2006!

La cererea domeniului auto, in perioada 4 – 6 iulie are loc Auto Bowling Cup la Play Planet, in Plaza Romania, eveniment dedicat cailor putere. Auto Bowling Cup se adreseaza companiilor de profil, care in urma evenimentului Auto Paintball Cup 2006 au cerut sa li se oferea posibilitatea revansei la bowling!

Domeniul Auto a dovedit ca poate fi foarte competitiv, ca raspunde provocarilor dar mai ales le si lanseaza. Astfel, din dorinta de revansa s-a nascut Auto Bowling Cup 2006, eveniment care va avea loc la Play Planet in Plaza Romania. La inceputul lunii iulie toata lumea va fi cu ochii pe echipele combative ale acestui domeniu pentru a afla ce companie va duce cupa in birou!

Competitia va debuta marti, 4 iulie incepand cu ora 18.00. Echipa este formata din 4 membri dar o companie poate inscrie in competitie mai multe echipe. Premiile pentru primele 3 locuri vor fi acordate de Carpatica Dive Center, constand in sesiuni de Discover Scuba Diving si de Play Planet care ofera 20 de jocuri de bowling.

Parteneri media: Radio 21, 4 Cars, Auto Motor si Sport, SuperCar, Cariere, PRwave, SMARTfinancial, SMARTBank, Agentia Webvertise.

Auto Bowling Cup este organizat de Agentia Palette Advertising in colaborare cu Play Planet. Primul eveniment organizat a fost IT&C Bowling Cup dar pistele de bowling de la Play Planet mai asteapta in 2006 demonstratiile de forta ale echipelor din domeniile: legal, farmaceutic, financiar si advertising.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *