free download 78 travel guides written by experts

FamousRoses.eu aduce in Romania butasi de trandafiri de la producatorul de top Delbard

Câştigaţi unul din cele 12 premii oferite în cadrul tombolei

Trandafirii – flori minunate deseori oferite în ocazii speciale celor dragi. FamousRoses.eu aduce în România butaşi de trandafiri de la producătorul de top Delbard. Aceştia pot fi plantaţi şi vor aduce oricărui colţ – de grădină, de casă, al unei cafenele, penisiuni etc. – un plus de culoare şi un parfum deosebit. În plus, până pe 10 octombrie puteţi participa la o tombolă cu 12 premii constând în trandafiri (detalii complete despre tombolă aici).

Trandafirii Delbard sunt recunoscuţi şi apreciaţi în întreaga lume, fiind de asemenea premiaţi la numeroase concursuri internaţionale de profil, fapt ce îi plasează în fruntea soiurilor de trandafiri. Butaşii disponibili pe //www.famousroses.eu/ sunt importaţi direct de la pepiniera Delbard din Malicorne, Franţa, locul unde a început povestea Delbard în anul 1935. Ceea ce la început era o mică afacere de familie s-a transformat în timp într-un nume cunoscut şi dorit de grădinarii din întreaga lume.

Pe FamousRoses.eu sunt disponibili butaşi de trandafiri cu floarea mare, trandafiri cu flori grupate, trandafiri urcători, trandafiri pomişor şi plângători şi trandafiri de parc. Există aşadar butaşi de trandafiri pentru orice tip de spaţiu care se doreşte a fi înviorat cu ajutorul unei flori frumoase şi care încântă simţurile.

Pentru comenzile mai mari de 10 butaşi făcute până pe 10 octombrie, FamousRoses.eu oferă un trandafir cadou.

De asemenea, FamousRoses.eu vă invită să participaţi la “Tombola Delbard” unde aveţi şansa să câştigaţi unul din cele 12 premii constând în trandafiri de grădină celebri.

Premiile sunt:
5 butaşi – primul câştigător ,
2 butaşi – al doilea câştigător
1 butaş – pentru următorii 10 câştigători

Accesaţi //www.famousroses.eu/ro/customer/account/login/, creaţi-vă un cont şi adaugati la Lista de Dorinţe (Wish List) 5 butaşi de trandafiri. În urma tragerii la sorţi puteţi câştiga trandafirii de vis oferiţi de FamousRoses.eu. Aceştia pot coincide cu cei din Lista de Dorinţe sau pot fi o surpriză. Toţi trandafirii oferiţi sunt însă deosebişi şi vă vor încânta cu parfumul şi florile lor!

La tombola participă persoanele care şi-au creat un cont până la data de 10 octombrie 2011. În cadrul tombolei nu participă trandafirii pomişori şi plângători. Extragerea câştigătorilor se va face în data de 15 octombrie 2011. Filmul extragerii va fi postat pe Youtube.com şi pe pagina Facebook şi pe această pagină.

FamousRoses.eu este un magazin online dedicat trandafirilor de grădină. Aici veţi descoperi cei mai cunoscuţi trandafiri de grădină din lume. Siteul oferă tuturor celor interesaţi din România şi Europa o gamă completă de butaşi de trandafiri.

Bucuresti, 21.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *